Jump to content
IGNORED

Ro18nd Garros 2020

Tsai

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Ras said:

Zapravo, jako dobar tenis obojice.

Očekivao sam nategnut meč za Đokovića, uz prilično mučenja, a ispalo je mnogo bolje, uz izuzetak prvog seta naravno.

Negativno iz meča: problemi sa servisom i jako loš stav na trenu (čitav prvi set, verovatno i duže) i izuzetno ružno ponašanje prema boksu, što se več ponavlja. Loša slika.

Cicipas ima oružja da namuči Novaka i očekujem težak meč u SF.

Ajmo!

nema cicipas nikakve sanse ... vece je imao busta

• +1 1
Posted

stiv malk na tviteru kaze da misli da ce taj cicipas da osvoji rg. ja se ne razumem u savremeni tenis pa verujem sta mi se kaze.

videcemo.

Posted

Ovo večeras je bio klasičan Novak, od "pašće mrtav", do "ja sam najjači".Ovako će biti teško protiv Cicipasa, ali Novak je Novak.Biće zanimljiv meč.

I dalje mi je atmosfera, mada gledam svaki dan i ovde, a i Američki deo, skroz kao da je neki lokalni turnir.Skupila se ekipa iz kraja, igraju za svoju dušu, a prate ih porodica i prijatelji.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Posted

Sa Stefanosom, a pogotovo Rafom bice mnogo lakse. Cudno ali tako je.
Kod Barabare rekao da ga mucio vrat i imao jos neke probleme o kojima ne zeli da prica, ali evidentno da se patio kako fizicki, tako bome i mentalno. Prikazivali su tretmane fizija sa danasnjeg zagrevanja pre meca bas na vratu i predelu ramena. Cinjenica da ga to nesto zeza jos od Sinsija, ali i sa druge strane mracna strana NY.
Busta srecom nije iskoristio sanse u drugom setu, ali odigrao stvarno sjajan mec, u odlicnoj je formi pored toga sto je jako napredovao.
Vrhunski tenis na kraju i 10. PF RG.

Posted

nema cicipas nikakve sanse ... vece je imao busta
Apsolutno.
Posted
Sa Stefanosom, a pogotovo Rafom bice mnogo lakse. Cudno ali tako je.
Kod Barabare rekao da ga mucio vrat i imao jos neke probleme o kojima ne zeli da prica, ali evidentno da se patio kako fizicki, tako bome i mentalno. Prikazivali su tretmane fizija sa danasnjeg zagrevanja pre meca bas na vratu i predelu ramena. Cinjenica da ga to nesto zeza jos od Sinsija, ali i sa druge strane mracna strana NY.
Busta srecom nije iskoristio sanse u drugom setu, ali odigrao stvarno sjajan mec, u odlicnoj je formi pored toga sto je jako napredovao.
Vrhunski tenis na kraju i 10. PF RG.
Pa on uvek ima neke probleme o kojima neće da priča
Posted

Rutinirace i Tzatizikija i Bika s Majorke sa po 3:0 mmw, kuće stavljajte na kladzi

• +1 1
Posted
Niko nikad i ne prica.
Ali samo on stalno priča kako neće da priča
Posted
5 minutes ago, Tsai said:

Rutinirace i Tzatizikija i Bika s Majorke sa po 3:0 mmw, kuće stavljajte na kladzi

Jel onda GOAT ako Rafa više ne osvoji nijedan GS ili mora do 20? :happy:

Podrazumevam da ako osvoji RG,prestiže Feda po broju nedelja...

Posted

pa kad su vec uveli to pravilo brojanja, aj da brojimo do 21 :fantom:

Posted

Meni bi se on ovim RG definitivno učvrstio na toj "poziciji".

Mada,neka svako gleda na to svojim očima...