Max Morlock Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Ne baš, sudeći po početku 3.Sent from my SM-N950F using controlled substances
mlatko Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Da li se samo meni čini ili Karenjo loptice ponekad jako nisko odskoče, a nije odigrao skraćenu ili nešto slično?Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkNa winere da, dobro ih igraa sad i DŠ :ajoj:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Tsai Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 to bre aj sad 6:0 6:0 da stignem na jedan spricer u kalenicu
Milošica Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 (edited) Ovaj urlik me više raduje i od osvojenog seta. @Tsai Pa nije mi nešto vreme za špricer.Bolje klasično crveno vino večeras. Edited October 7, 2020 by Milošica 1
Arkadija Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Stigoh, Jebeni kolaps u saobraćaju. Jel se naša princeza povratila? Vidim da je dobio set. 1
renne Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Just now, Milošica said: Ovaj urlik me više raduje i od osvojenog seta. +1
renne Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Just now, Arkadija said: Stigoh, Jebeni kolaps u saobraćaju. Jel se naša princeza povratila? Vidim da je dobio set. pa teo da odseče kurac zbog sela pa se izgleda predomislio 2
James Marshall Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Just now, renne said: pa teo da odseče kurac zbog sela pa se izgleda predomislio Još kad bi nam rek'o ko ga je najedio pa je izašao kao uvrijeđena mlada
Tsai Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 kapiram da je i psihicki malo ovo hevi, zbog uso
Arkadija Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 1 minute ago, Tsai said: kapiram da je i psihicki malo ovo hevi, zbog uso Zašto? Pa nije Karenjo uzo Novakovu ruku i reket na USO i usmerio lopticu ka vratu one žene.
Max Morlock Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Sad je drugi čovek... [emoji106]Sent from my SM-N950F using controlled substances 1
Milošica Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 (edited) 2 minutes ago, Arkadija said: Zašto? Pa nije Karenjo uzo Novakovu ruku i reket na USO i usmerio lopticu ka vratu one žene. Zato što je lud Novakova mentalna stabilnost je najprecenjenija stvar ikad.On zapravo tu svoju nestabilnost zna fenomenalno da kanališe u snagu,kao što sada to radi. Edited October 7, 2020 by Milošica
Recommended Posts