Cash Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 2 minutes ago, renne said: hoće li prestati sa dš, kreten jebiga sad si upravu bas ponekad pretera sa tin ds.
mlatko Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Kljako 3.0Možda još nije ubacio u brzinu i zeli da dpokaže da je prvi set treba(lo i u USO) pustiti niz vetar.
Cash Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 21 minutes ago, Zed said: E ako dvaput zaredom ispadne na Grand slamu od ovog debila onda stvarno. Busta je sve samo ne debil.
Cash Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 5 minutes ago, Zed said: Još jedan Gs za Nadala, jebali te mastersi, samo na njih dolaziš spreman. al zato pojedinci ovde pizde kad izgubi u 1/2 nekog mastersa.
Zli Gli Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 E moj Novace, jebo mi pas mater... a znao sam da ce krenuti kilavo i opet igram prvi set, sad ce naravno rutinski da okrene tj ovaj ce da se raspadneSent from my SM-G973F using Tapatalk
Max Morlock Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Jebote jel on dobija od Jece neke perverzije za svaki omašeni ds? Strasno ih šalje sebi u mrežu, reklo bi se čak sa izvesnim zadovoljstvom... Sent from my SM-N950F using controlled substances
Zed Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 3 minutes ago, Cash said: Busta je sve samo ne debil. Bezveznijeg tenisera u životu nisam video, dosadna faca, dosadan tenis, i kako prima servis kao seljo se stane.
mlatko Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 eto tiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts