Ras Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Treba videti kako su u narodnim pesmama nazivali TO između MK i MK.
cedo Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 16 minutes ago, borris_ said: Ja sam dezurni Hrvat (mada se i u hrvatskoj koristi mec)) Ako ne moze utakmica onda ce biti susret. +1 utakmica je oduvek bilo (moze i susret) ... cudi me da nije ogled ... al ogled je opit .... smorih se cim se spomene htvatski jezik, mada ovde se nema na cemu zameriti
Tsai Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 (edited) Fak, zaboravio sam ovo prekjuce : Edited October 7, 2020 by Tsai 1
mlatko Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 e šteta, Collins izjednačilaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Tsai Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 Jel ovo opet cekaju da prodje kisa il stavljaju krov?
mlatko Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 neb trebalo da padadrago mi što Kenin bi pobedila, sad protiv Kvitove protiv koje nema pobedu a gubila je dva put.
Arkadija Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Rubljov i Cicipas će igrati, kako stvari stoje, duuuugooooo
mlatko Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 čsk i ako budu 5 sati na terenu, ako Nole izađe u 9 može on do ponoći (izgubiti) Problem je vetar, vlaga, neslana večera, trepavice, loptice, _________ (popuniti po želji)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zed Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Kako se svi raspadnu kad treba odservirati za set. Tu se vidi razlika između velikih igrača i bezveznjaka kao šta je Rublev.
Recommended Posts