nisam ja Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 19 minutes ago, Jumanji said: 55 minutes ago, Lancia said: Jel to Eurosport sutnuo Vilandera zbog Mareja? Nema nista zvanicno, ali poklopilo se bas, jer ES UK nema razumevanja za kritikovanje mezimca Sera. a šta ga je kritikovao? ja se baš pitao gde je deda. ko je ovaj, henman? i odakle oni to izveštavaju? što je švarcman teleportovan?
harper lee Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Jebi ga, iskustvo je u sportu vrlo cesto presudno. Nas i spanski kljako su escape artists uvek bili.
Jumanji Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 a šta ga je kritikovao? ja se baš pitao gde je deda. ko je ovaj, henman? i odakle oni to izveštavaju? što je švarcman teleportovan? Rekao je da zauzima mesto nekom mladjem sa specijalnom pozivnicom (wild card) i da daje laznu nadu da ce se vratiti potpuno Teleportuju se svi jos od USOhttps://broadcast-sport.com/2020/09/01/eurosport-teleports-players-into-the-cube-for-photo-real-remote-interviews/Da Tim Henman menja Matsa.Edit:
nisam ja Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 ameri kanda bolje rade. kod vrancuza ima previše spilla. teško mi da poverujem da su tolko loši uslovi da moraju da stoje tik uz green screen. mada i od švaba isto očekuješ, a onaj iz dw today je uvek zelen.
Max Morlock Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Mali oduševljava stavom i igrom.Sent from my SM-N950F using controlled substances
borris_ Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Nadal kada izgubi svoj servis odma podigne nivo igre.
nisam ja Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 znači sjebalo maca. bezveze. možda kad se federer penzioniše može da radi sa brabrom. pa da se specijal zove gej, šet, meč. 1 1
nisam ja Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 ne kaže se utakmica, s'il vous plait. ovo je tenis 😁
mlatko Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Gejm, set, ...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
nisam ja Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 kada je tenis u pitanju srpska reč je meč. odakle uopće utakmica? od takmac, takmičenje? za kolektivne sportove utakmica je reč. mislim ništa nisi ti pogrešio, samo tako niko ne govori. 🤘
Cash Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) Ma mrs bre Sineru glupi Edited October 6, 2020 by Cash
Recommended Posts