Jump to content

Ro18nd Garros 2020

Featured Replies

Jel to Eurosport sutnuo Vilandera zbog Mareja?

• Replies 1.8k
  • Views 79.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gone fishing
    gone fishing

meni se sviđa makedonski izraz natprevar  - on oslikava prirodu savremenog sporta, ko koga prevari, uspešniji prevarant pobeđuje

• Bemliga, kad se sve sabere - nije ovo danas tragedija, cak ni u trci za kozu. Tragedija je ona propustena sansa pre mesec dana u Njujorku.

Posted Images

4 minutes ago, Lancia said:

Šta je to bilo?

Trudna je Bartoli.

Ne, ne, na samom terenu kad je intervjuisala Igu
Aha ok, nisam videla.

Los Rafa.

Ima ovdje elemenata koji mogu da odvedu noć neočekivanim smjerom - gluvo doba, 12 stepeni, nema pritiska publike i najvažnije - klinac je ušao u meč ladan ko špricer i igra svoju igru.

Nadal izgleda ko ekspres lonac koji samo što nije bumnuo. Da ga staviš u onaj kotur za hrčke, mogao bi ulicu da osvjetljava

Odlično bije "Grešnik".

Da, mali igra kao veliki, bez straha i što je još impresivnije vrlo zrelo.

Ajde Soderlinze br2

Brejk

Nema nista zvanicno, ali poklopilo se bas, jer ES UK nema razumevanja za kritikovanje mezimca Sera.
Ima ovdje elemenata koji mogu da odvedu noć neočekivanim smjerom - gluvo doba, 12 stepeni, nema pritiska publike i najvažnije - klinac je ušao u meč ladan ko špricer i igra svoju igru.

Nadal izgleda ko ekspres lonac koji samo što nije bumnuo. Da ga staviš u onaj kotur za hrčke, mogao bi ulicu da osvjetljava

Slažem se, da se igra na dva dobijena.Na tri dobijena je teško dobiti Nadala ovde.Jeste ušao kao da mu je ovo ko zna koje po redu 1/4 finale na GS.Ipak mislim da će da pukne kada se bude lomilo.

Atmosfera mi je gora nego na US OPEN.Nekako kao da igraju dva prijatelja iza zgrade, a gledaju ih prijatelji i porodica sa terasa obližnjih zgrada.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

TB

O jebemu. 

Ali moze mali do preokreta mmw :fantom:

Šteta.

Samoubio se Sinner.

Da, mali igra kao veliki, bez straha i što je još impresivnije vrlo zrelo.
Dobro je i ovoliko izdžao, svaka čast za set

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk