Tsai Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 Nema leba da se ove peglaju do ponoci, dosta brzo ide ovo. Nadal ce veceras, no to nije ni bitno, jer sam ubedjen da ce Svarci odigrati minimum 4 muska seta sa njim, 2 dana odmora ima
Jumanji Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ne treba Rafa da igra sutra, Novakov mec je cetvrti po redu u redovnom rasporedu, samo jos Rafa fali. 1
aram Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Italijanka ima i anoreksiju iza sebe i pauzu od tenisa od jedno 5 godina, inače bi imala jedno 3-4 GS-a.
Zli Gli Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ne bi imala nista osim mene sve i da nije pauzirala, tanko je ovo jako za nesto ozbiljnije a i mnogo je malena. Sa druge strane, ova neka hladna i igra kao robot, ne svidja mi se uopste.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
čekmeže Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 25 minutes ago, aram said: Italijanka ima i anoreksiju iza sebe i pauzu od tenisa od jedno 5 godina, inače bi imala jedno 3-4 GS-a. Imala je anoreksiju? Polomila bi me ko granu.
mlatko Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 nikad nije pobedila igračicu iz Top60 a sad je na pragu tog rankinga [emoji38]Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Cash Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Prvi put gledam ovu Igu,devojka je na pragu da bude zenski Nadal. Bas bas je zajebana. 1
Cash Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 14 minutes ago, Jumanji said: Ajde lutko zavrsavaj, ceka Rafa... a i ja Jel moze Siner da pobedi da uplatim po koju paru
W.F.C. Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ubi je Iga, sjajna je. Bice sampionka ako ovako nastavi. Na sta lici Marion Bartoli...
Jumanji Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Jel moze Siner da pobedi da uplatim po koju paru Pazi, navijam i ja silno za novog Soderlinga, ali necemo taj film da gledamo, bez obzira sto mi je u fantaziju Italijan, no samo iz razloga sto nisam mogla/htela da ga menjam [emoji3]A iskreno zelim Novaku RG preko Rafe.
Cash Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Nek Rafa ne pobedi sa vise od 7,5 gemova i to je to.
Jumanji Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ubi je Iga, sjajna je. Bice sampionka ako ovako nastavi. Na sta lici Marion Bartoli... Roberta Vinci, ako mislis na ono ukljucivanje kod Barbare i Tima.
W.F.C. Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 17 minutes ago, Jumanji said: 23 minutes ago, W.F.C. said: Ubi je Iga, sjajna je. Bice sampionka ako ovako nastavi. Na sta lici Marion Bartoli... Roberta Vinci, ako mislis na ono ukljucivanje kod Barbare i Tima. Ne, ne, na samom terenu kad je intervjuisala Igu
Recommended Posts