mlatko Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 U Parizu se u petom setu igra na dva gema razlike?daInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Arkadija Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ovde niko ne može da osvoji poen, sve su greške protivnika. 1
Jumanji Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Srecna okolnost po Tima jedino lezi u cinjenici sto je Dijego mentalno sklon raspadu, totalno 1
Jumanji Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ala ce Rafa da ih nalupa, ko god bio to.Ako prodje Sinera [emoji854]
Arkadija Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Užasan je Tim, ali je Švarcman još gori. Ovako ne dariva ni familiju za značajne praznike. 1
Jumanji Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ala se prervorio ovaj duel u wta mec, ne moze server da.uzme svoj servis..mehhh pa ok mozda je tb u ovim okolnostima i najpravednije
Zli Gli Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Osim ove trojice, sve u zadnjih 10-15 godina su zenetine, uzasan tenisSent from my SM-G973F using Tapatalk
mlatko Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 eto zašto ATP nije WTA, jer se mnogo teže probiti u do završnica turnira. Na WTA se teško vidi ovakva borba, i retko se igra TBInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zli Gli Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ali zato u WTA ima ovakvih klackalica na svakom drugom mecu, dakle ova dvojica su kao zeneSent from my SM-G973F using Tapatalk
mlatko Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ali zato u WTA ima ovakvih klackalica na svakom drugom mecu, dakle ova dvojica su kao zeneSent from my SM-G973F using TapatalkIma, ali traju 5 puta kraće. Ovde se brejkovi mere u gejmovima a tamo u setovimaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ma uzasni uslovi, njih dvojica u ne bas impresivnom zdanju, i mada su prva dva seta bila bas, bas dobra, sada je vec krvava bitka. Ne predaju se lako kao mnoge zene mada je Dijego mnogo mentalno tanji od Tima,a nije da nije imao sansu, sada je mislim gotovo. 1
Arkadija Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Diego je definitivno limitiran svojom visinom, jer uopšte nema servis. Igrač sa iole dobrim servisom bi dobio ovaj set, još pre 15 minuta.
Recommended Posts