Zli Gli Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Meni je Kenin super pojava i osveženje u ženskom tenisu. Čak mi je simpatično i to što je konstantno ljuta na sebe.Ok sto je ljuta na sebe ali vristanje posle svakog dobijenog poena je bas bas iritantnoSent from my SM-G973F using Tapatalk
Jumanji Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Ihh a sta tek radi besna i bezobrazna@Cash ova Kolins... uff bas iritantna, kao i ona Putinceva. Sofka je mala beba za obe. 1
mlatko Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Nista Nemac...Vratjaj se, brejknuo! igra ko NemacPCB ne razume Altmajer ako pobedi danas zaradiće kao dosad u karijeriInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zli Gli Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Kaze Banjac da je vec nadmasio dosadasnju ukupnu zaradu u karijeri, mada to je Banjac...Ovaj deckic ima top u rukama ali bas nume, promaja u glavi totalna. Kapiram da ce nestati posle ovog turnira, pobedice ga uvek neugodni Mirza Basic na 25K celendzeru u Prostejovu. Kako li je pobedio Beretinija, sta se njemu desilo tad, misterija.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Zed Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Kako se izvuče ovaj dosadnjaković da ne izgubi ni set i završi danas meč.
Zed Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Koji raspad, danas svaki bezveznjak dođe u drugu nedelju grand slama.
Cash Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 1 hour ago, Jumanji said: Ihh a sta tek radi besna i bezobrazna@Cash ova Kolins... uff bas iritantna, kao i ona Putinceva. Sofka je mala beba za obe. A bas hteo reci kako ova Kollins potseca na lepu Yuliju
Zizou Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 13 minutes ago, Zli Gli said: Kapiram da ce nestati posle ovog turnira, pobedice ga uvek neugodni Mirza Basic na 25K celendzeru u Prostejovu.
mlatko Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Ubila ga trema, nemca više nema.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ros Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 19 minutes ago, W.F.C. said: Imace Nole jak motiv ovaj put bice masakr
mlatko Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ipak Collins, neodoljivo me podseća na Marvel Elizabeth... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts