mlatko Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Ajd rutiniraj pa da gledamo Alt-treptowaPosle dva WTA meča ako ne prestane kiša, znači oko 11Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
harper lee Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 1 hour ago, Arkadija said: Kačanov je baš balvan, nema meku ruku, ne ume da dobije dobijen poeen i eto. Koncept "dobijen poen" je protiv Djokovica zajeban test i za bolje igrace od Kacanova. Bas je sumoran ovaj RG u prvoj nedelji sa stanovista kvaliteta tenisa. Novak igra u najboljem slucaju solidno a bukvalno se prosetao do sada.
Zli Gli Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Ova neka Fero ima 18 vezanih pobeda, od cega recimo 11 protiv poznatih WTA igracica a ostalo protiv amaterki. Jako jako cudnovato, do skoro sam je znao samo preko livescore sajtova jer se kladim godinama unazad na fjucerse u Banja Luci i slicno.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Jumanji Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Koncept "dobijen poen" je protiv Djokovica zajeban test i za bolje igrace od Kacanova. Bas je sumoran ovaj RG u prvoj nedelji sa stanovista kvaliteta tenisa. Novak igra u najboljem slucaju solidno a bukvalno se prosetao do sada.Ovo sumoran RG mislis na Novakove protivnike ili generalno?Posto je meni bas super ovaj GS, u ovim uslovima, kako se mnogi nisu snasli, a bilo je jako dobrih meceva i svidja mi se sto silni omladinci i mlade omladinke iskocili sa svih strana, ako nista drugo da objasne generaciji, dve ispred kako to treba.Prvi put gledam Fero, ali ova Sofka dok se opasulji, ode mec ko i set. Losa je.Evo mozda se budi, tako da potrajace ovo, a jos dva meca na standby...
Zli Gli Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Meni ova Kenin nesto iritantna jako ali obicno meni iritantni prolaze pa ce i ona sad rutinski sacuvati prednostTreba neko da joj kaze da ne mora da vristi bas posle svakog poena
Jumanji Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Sledeci mec je Busta, a preostali mec devojaka izmedju one za koju[mention=5909]Cash[/mention] navija i one za koju ja navijam, sutra u 11h.
mlatko Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Obadve su iritantneBusta posle njih, Jabeur-Collins sutra... malo nepošteno prema curama ali ajd.Jumanji brža
Milošica Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 (edited) Meni je Kenin super pojava i osveženje u ženskom tenisu. Čak mi je simpatično i to što je konstantno ljuta na sebe. Edited October 5, 2020 by Milošica
Cash Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 38 minutes ago, Jumanji said: Sledeci mec je Busta, a preostali mec devojaka izmedju one za koju[mention=5909]Cash[/mention] navija i one za koju ja navijam, sutra u 11h. Pobedice Collins u tri seta mmw
Tsai Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 voleo bih da PCB dobije pa da ga Kljako oshuri da ne zna gde se nalazi
Jumanji Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Pobedice Collins u tri seta mmwNesto te te mmw-s ne slusaju #kazemsamo
Recommended Posts