mlatko Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Karen se umorio i sad se čeka brejk za settwo two goInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Logično. Hteo je da počne set svojim servisom 1
mlatko Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Busta neće na teren pre mraka, a možda i sutra (malo)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 (edited) Dobar je Novakov nivo tenisa za sada,ali mi nekako umorno izgleda. Možda se preterano obukao Edited October 5, 2020 by Milošica
mlatko Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Thiem je u 5. setu bio prilično miran jučeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
borris_ Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Kako pada kisa, danas ce se igrati samo na Chatrier-u.
Jumanji Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Uzasni su uslovi, presporo, vlaga velika.Bogami za Rafu ovo sporo idealno.Karen dobro usao u mec, fino samara, ali nikakav problem ne predstavlja vecini, Novaku posebno. Limitiran je on prilicno.I dajte tu tehnologiju za koju se zalaze, dok nije ubio nekog :(
Recommended Posts