Lancia Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Cipi i Dimitrov igraju na oko isti tenis u kom Bugarin tesko da ima neke sanse.
Zli Gli Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Isti tenis ali bratko nije ni blizu svog najboljeg nivoa a Cicipas samo manje gresi i to je za sad dovoljno.Fucovica sam urekao opasno, do skoro je peglao muski i onda se valjda uplasio, plus Rublev vraca kao Marej nekad.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Tsai Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 Rubljov ce umreti na terenu, ulazi u trecu nedelju igranja bez prestanka
mlatko Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Rubljov ce umreti na terenu, ulazi u trecu nedelju igranja bez prestankaBome umalo i Cici, bugarče podigao igru ali ipak izgubio TB na mišićeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zed Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 A glupi Dimitrov pokloni set a bolji je igrač od ovoga dugonje.
Zli Gli Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Dimitrov je kao neki prosecan robot, nedovoljno dobro programiran da bi valjao. Tuga.Sent from my SM-G973F using Tapatalk 1
Jumanji Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Limitiran je Dimitrov prilicno, ali iznenadio me u drugom setu, delovalo je na pocetku da ce Grk da ga pocisti, kad dobro se potukose, naravno kada je zavisio poslednji poen od njega, ode mast u propast. Kalsika i sada sledi potop.Madjar imao bas lepe sanse u vise navrata...ali...
mlatko Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Prvi DŠ perfektanInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts