Jump to content
IGNORED

Ro18nd Garros 2020

Tsai

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Ras said:

Dobar je mali, iako je rezultat u prva dva seta ubedljiv. Malo nestrpljivosti, malo vetar i naravno Nadalina (opozit od buzdovanka) sa druge strane.

Jr je već prevazišao tatina (i trenerova?) očekivanja i ako sam dobro negde pročitao postojala je opklada vezana za treće kolo, pa tati (i treneru?) sledi neko kupanje na Terazijskoj česmi i uzvikivanje Mrzim narodnjake!

Jedan od mojih omiljenih igraca. Kad god neko pomene Rodzerovu eleganciju ja se setim Korde i njegovog macijeg kretanja po terenu, bio je jedan od retkih gledljivih igraca u jednom od najtuznijih teniskih perioda sto se klase tice. Steta sto je bio bitanga i igrao na suvi talenat pa dokle dogura.

Posted

Odlican Siner, opasano lupa po ovoj loptici, fh ubitacan.

Posted

Ju, Siner je Italijan, ja mislila Francuz. Meni njegovo ime vuče na Francuza. Jel iz neke etničke zajednice u Italiji?

• +1 1
Posted
Ju, Siner je Italijan, ja mislila Francuz. Meni njegovo ime vuče na Francuza. Jel iz neke etničke zajednice u Italiji?
"Nemačka" sa severa kod granice sa Austrijom. Majka Ziglinda, otac Hanspeter...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Bogami se i Nadalu otvorilo.

Prvi ozbiljan meč u polufinalu.

Ako i sa te strane ne bude nekog iznenađenja.

Posted

@mlatkohvala

Koji su smradovi ovi iz organizacije. Čim je počela kiša da pada, prekid meča dok se krov ne postavi. Ali danas igra njihov domači igrač, a da i Tim. 

• +1 1
Posted

rafa će da igra sa nosiocem tek u polufinalu. :D

Posted

Zvečka "prehlađen", nije pobedio bolji igrač "ali na mlađima svet ostaje"

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Dobar je i Hugo, al nece spas'ti Hugolinu jbg

Posted

Svidja mi se kako igra ovaj Hugo. Dobro cita udarce Tima, ima odlican osjecaj loptice i raznovrsne udarce, bas lijepo za oko.

Posted

bravo ugo!!!

steta sto satrije nije pun :)

Posted

Kako igra Gaston...Thiem u stanju šoka.

Sent from my SM-N950F using controlled substances