October 4, 20204 yr 1 hour ago, Ras said: Dobar je mali, iako je rezultat u prva dva seta ubedljiv. Malo nestrpljivosti, malo vetar i naravno Nadalina (opozit od buzdovanka) sa druge strane. Jr je već prevazišao tatina (i trenerova?) očekivanja i ako sam dobro negde pročitao postojala je opklada vezana za treće kolo, pa tati (i treneru?) sledi neko kupanje na Terazijskoj česmi i uzvikivanje Mrzim narodnjake! Jedan od mojih omiljenih igraca. Kad god neko pomene Rodzerovu eleganciju ja se setim Korde i njegovog macijeg kretanja po terenu, bio je jedan od retkih gledljivih igraca u jednom od najtuznijih teniskih perioda sto se klase tice. Steta sto je bio bitanga i igrao na suvi talenat pa dokle dogura.
October 4, 20204 yr Ju, Siner je Italijan, ja mislila Francuz. Meni njegovo ime vuče na Francuza. Jel iz neke etničke zajednice u Italiji?
October 4, 20204 yr Ju, Siner je Italijan, ja mislila Francuz. Meni njegovo ime vuče na Francuza. Jel iz neke etničke zajednice u Italiji?"Nemačka" sa severa kod granice sa Austrijom. Majka Ziglinda, otac Hanspeter...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 4, 20204 yr Bogami se i Nadalu otvorilo. Prvi ozbiljan meč u polufinalu. Ako i sa te strane ne bude nekog iznenađenja.
October 4, 20204 yr @mlatkohvala Koji su smradovi ovi iz organizacije. Čim je počela kiša da pada, prekid meča dok se krov ne postavi. Ali danas igra njihov domači igrač, a da i Tim.
October 4, 20204 yr Zvečka "prehlađen", nije pobedio bolji igrač "ali na mlađima svet ostaje"Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 4, 20204 yr Svidja mi se kako igra ovaj Hugo. Dobro cita udarce Tima, ima odlican osjecaj loptice i raznovrsne udarce, bas lijepo za oko.
October 4, 20204 yr Kako igra Gaston...Thiem u stanju šoka.Sent from my SM-N950F using controlled substances