Jump to content

Ro18nd Garros 2020

Featured Replies

1 hour ago, Ras said:

Dobar je mali, iako je rezultat u prva dva seta ubedljiv. Malo nestrpljivosti, malo vetar i naravno Nadalina (opozit od buzdovanka) sa druge strane.

Jr je već prevazišao tatina (i trenerova?) očekivanja i ako sam dobro negde pročitao postojala je opklada vezana za treće kolo, pa tati (i treneru?) sledi neko kupanje na Terazijskoj česmi i uzvikivanje Mrzim narodnjake!

Jedan od mojih omiljenih igraca. Kad god neko pomene Rodzerovu eleganciju ja se setim Korde i njegovog macijeg kretanja po terenu, bio je jedan od retkih gledljivih igraca u jednom od najtuznijih teniskih perioda sto se klase tice. Steta sto je bio bitanga i igrao na suvi talenat pa dokle dogura.

• Replies 1.8k
  • Views 79.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gone fishing
    gone fishing

meni se sviđa makedonski izraz natprevar  - on oslikava prirodu savremenog sporta, ko koga prevari, uspešniji prevarant pobeđuje

• Bemliga, kad se sve sabere - nije ovo danas tragedija, cak ni u trci za kozu. Tragedija je ona propustena sansa pre mesec dana u Njujorku.

Posted Images

Odlican Siner, opasano lupa po ovoj loptici, fh ubitacan.

• Author

super je klinac, odlican mec !

Ju, Siner je Italijan, ja mislila Francuz. Meni njegovo ime vuče na Francuza. Jel iz neke etničke zajednice u Italiji?

Ju, Siner je Italijan, ja mislila Francuz. Meni njegovo ime vuče na Francuza. Jel iz neke etničke zajednice u Italiji?
"Nemačka" sa severa kod granice sa Austrijom. Majka Ziglinda, otac Hanspeter...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Bogami se i Nadalu otvorilo.

Prvi ozbiljan meč u polufinalu.

Ako i sa te strane ne bude nekog iznenađenja.

@mlatkohvala

Koji su smradovi ovi iz organizacije. Čim je počela kiša da pada, prekid meča dok se krov ne postavi. Ali danas igra njihov domači igrač, a da i Tim. 

Zvečka "prehlađen", nije pobedio bolji igrač "ali na mlađima svet ostaje"

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Author

Dobar je i Hugo, al nece spas'ti Hugolinu jbg

Svidja mi se kako igra ovaj Hugo. Dobro cita udarce Tima, ima odlican osjecaj loptice i raznovrsne udarce, bas lijepo za oko.

Hehe

Potpuno zaslužen set.

Kako igra Gaston...Thiem u stanju šoka.

Sent from my SM-N950F using controlled substances