Jumanji Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Ma kriminal od organizacije, inace nikada nisu ni bili nikakvi. Nema Matsa od kako prozivao Marija.
Tsai Posted October 3, 2020 Author Posted October 3, 2020 kaljuga zvana RG. Treba ga degradirati u 500-ku
Jumanji Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Kad se setim ranijih godina pa dobije vecernji termin, pa ne moze da ga zavrsi, pa igraj dva dna....brrrrrrI opet ne daju njemu s mirom da igra, a mi da pratimo. Samo neki stres cc. Sad mu i ritam poremetili.E sledece dakle sa Bustom, znaci prekidamo treninge i setnje i pocinju prave borbe, sa protivnicima i malo sa sobom... pa da vidimo.
Jumanji Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 A vidim jedan mi fali Dobro i Hacanov je... slaba karika bas..
Lancia Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Just now, Jumanji said: Jel opet ribica? Ne, Tsai pise ko ribica.
Arkadija Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Malo se namučio sad pri kraju seta, ali ipak još jedan brejk za kraj. 2:0
mlatko Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Ma tako zezaj se trebali su da ga diskvalifikuju, nije nosio maskuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
nisam ja Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 a i ovaj eurosport. slikaju ih s 16mm sa po metra.
Recommended Posts