duda Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 1 hour ago, Cash said: Ode Sabalenka čum ja dođoh lepo
Cash Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 15 minutes ago, dùda said: čum ja dođoh lepo E odma sam se tebe setio nakon meca
Arkadija Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Pre pola sata sam pogledala rezultat, bilo je 5:1 za Fernandez protiv Kvitove. Sada gledam i ne verujem, još uvek igraju prvi set i sada Kvitova servira za set. Života mi, ja bih zabranila ženski tenis. 1
mlatko Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Pre pola sata sam pogledala rezultat, bilo je 5:1 za Fernandez protiv Kvitove. Sada gledam i ne verujem, još uvek igraju prvi set i sada Kvitova servira za set. Života mi, ja bih zabranila ženski tenis. Ova francuskinja i Tig isto, prvi set igrale sat i po... serviraju jedva ili mlitavo ali dobro su igrale. Rumunka uvek na rubu ali se branila, i od publike... Vrištala je na nju od muke. Taj prvi set je koštao porazaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Jel ikada na nekom GS-u bilo ovoliko anonimnih tenisera u trećem kolu?
James Marshall Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Ovaj car treba da isfolira neku povredu i preda, još će se i prehladiti na ovoj zimurgiji
Arkadija Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 1 minute ago, Tsai said: Meni neprijatno da gledam ovo Vala baš. Ovaj momak je ovde zalutao. Prosto, on je zonska liga koja igra ligu šampiona,
Jumanji Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Jos i kisica sipi. A kad vidim ovu decu golu i bosu, a sudije u pantalonama i jaknama, tacno bi glave letele da sam tamo nesto. 1
Cash Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 1 minute ago, Arkadija said: Vala baš. Ovaj momak je ovde zalutao. Prosto, on je zonska liga koja igra ligu šampiona, Ko zvezda kad se plasira u LS
Arkadija Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 A što se sada francuzi inate i ne otvore krov? 1
Jumanji Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Jbt, zatvorite krov kada ga vec imate, aloooooo!
renne Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Jos i kisica sipi. A kad vidim ovu decu golu i bosu, a sudije u pantalonama i jaknama, tacno bi glave letele da sam tamo nesto.Nije baš da sipi
Recommended Posts