October 3, 20204 yr Jel ono Busta reko da mu je samo Nadal konkurent na Garosu? ili je to bio Bautista¿
October 3, 20204 yr 1 minute ago, Jumanji said: Ala nalupa mladi Nemac kvalifikant Italijana, ju juuu, ccc A lepo igra. sa sve prstom na celu, ko Vava.
October 3, 20204 yr sa sve prstom na celu, ko Vava.Neka je, zasluzio.Agut postao otac skoro, i nije bas nesto na nivou. Sto ne smeta, ne smeta.
October 3, 20204 yr 8 minutes ago, Ras said: Iznenađen sam rezultatom u španskom dvoboju. Miriše na reprizu USO. ja im i dalje zelim odsrca jedno 5-6 sati zemljackog rmbanja.
October 3, 20204 yr Jel ono Busta reko da mu je samo Nadal konkurent na Garosu? ili je to bio Bautista¿Busta, rekao je i da "se oseća kao da je pobedio Đokovića na USO" tako neštoBagut je potrošio mnogo da dobije treći ali ako upadne u svoj trans može on da odvuče u peti ovoUops, ako uspe da vrati ovaj brejk jelte...
October 3, 20204 yr Just now, mlatko said: Busta, rekao je i da "se oseća kao da je pobedio Đokovića na USO" tako nešto Bagut je potrošio mnogo da dobije treći ali ako upadne u svoj trans može on da odvuče u peti ovo Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Busta znaci jebem ga u...
October 3, 20204 yr Uspeo da vrati ali i da povrati... šta je radio pljuvao po terenu kaf mu je dala warning?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 3, 20204 yr Nole oko 5 bi već mogao, još jedan WTA meč pre njegaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk