Lancia Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Jel ono Busta reko da mu je samo Nadal konkurent na Garosu? ili je to bio Bautista¿
Jumanji Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Ala nalupa mladi Nemac kvalifikant Italijana, ju juuu, cccA lepo igra.
Lancia Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 1 minute ago, Jumanji said: Ala nalupa mladi Nemac kvalifikant Italijana, ju juuu, ccc A lepo igra. sa sve prstom na celu, ko Vava.
Ras Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Iznenađen sam rezultatom u španskom dvoboju. Miriše na reprizu USO.
Jumanji Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 sa sve prstom na celu, ko Vava.Neka je, zasluzio.Agut postao otac skoro, i nije bas nesto na nivou. Sto ne smeta, ne smeta.
Lancia Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 8 minutes ago, Ras said: Iznenađen sam rezultatom u španskom dvoboju. Miriše na reprizu USO. ja im i dalje zelim odsrca jedno 5-6 sati zemljackog rmbanja. 1
mlatko Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Jel ono Busta reko da mu je samo Nadal konkurent na Garosu? ili je to bio Bautista¿Busta, rekao je i da "se oseća kao da je pobedio Đokovića na USO" tako neštoBagut je potrošio mnogo da dobije treći ali ako upadne u svoj trans može on da odvuče u peti ovoUops, ako uspe da vrati ovaj brejk jelte...
Lancia Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Just now, mlatko said: Busta, rekao je i da "se oseća kao da je pobedio Đokovića na USO" tako nešto Bagut je potrošio mnogo da dobije treći ali ako upadne u svoj trans može on da odvuče u peti ovo Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Busta znaci jebem ga u...
mlatko Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Uspeo da vrati ali i da povrati... šta je radio pljuvao po terenu kaf mu je dala warning?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Nole oko 5 bi već mogao, još jedan WTA meč pre njegaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 pogrešan fajl!Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts