October 11, 20204 yr Nadal je zmaj, niko nije ni ocekivao drugacije, ali Novak mrezu ne moze da prebaci
October 11, 20204 yr Da ovo sve nije deo nekog Novakovog plana?Znam da nije, ali...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalkuvek postoji ta mogućnost jer nema reakcije, gestikulacije skoro pa nikakve i ako pogađa servise može da uzme set, dva... jer dosta se sačuva mada ni Nadal nije baš istrošen. Mora "samo" da mu uđe u glavu.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 11, 20204 yr Nadal leti po terenu... Kad se samo setim da ga je još pre nešto više od decenije moj fizio ripovao zbog problema sa kolenima
October 11, 20204 yr Jbg, Nadal igra savršeno danas, ni mnogo bolji Novak tu ne bi imao šanse, a ne ovaj što je trenutno na terenu.
October 11, 20204 yr Da malo da popravi servis i dobije sigurnost na svoj gemove... Cim udje u glavu pocece i Nadalu da pada nivo igre. Ne moze ovako udarati do 3:0.
October 11, 20204 yr Koliko ga je ono Nole dobio u Melburnu prije dvije godine? Ovo je Nadalova osveta sa kamatom. 6-3 6-2 6-3 Edited October 11, 20204 yr by borris_
October 11, 20204 yr 1 minute ago, borris_ said: Koliko ga je ono Nole dobio u Melburnu prije dvije godine? Ovo je Nadalova osveta sa kamatom. Pa nije bio ni jedan set sa 0, tada.
October 11, 20204 yr Nadal 3 greške u dva seta Jedino da mu padne nivo iz nekog razloga u sledećem inače nema leba