Jump to content
IGNORED

Ro18nd Garros 2020


Tsai

Recommended Posts

Grize Kenin i vristi i obelezava skoro svaki trag kad ova promasi blizu, i nekako joj je harizma nula. Mislim da u mladosti nije bas bila popularna u drustvu, kao neki hipnotisani robot je.

Nisam pametan za finale, ako moze nijedna da ne osvoji bilo bi lepo.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Link to comment

[emoji38] kako se Kenin razočarala kad je Kvitova poslala loptu u mrežicu na 40:40 u zadnjem gejmu. Publika je bila za Kvitovu, možda i jer su hteli da gledaju treći set a to amerikanki nije bilo po volji. Sa Swiantekovom ima samo jedan susret pre 4 giodine, u juniorskoj konkurenciji je izgubila. Nadam se da će se revanširati sad a mislim da može biti i veoma interesantan i borben meč

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Link to comment

Kad su izbacili raspored, u 3? Normalno je da se i Novak (i ovako već nadrkan na sve i sva) spremao za trening eventualno u 3 jer je postojala mogućnost da igra u 3 sutra ali je pomerio trening kad su se smilovali i doneli najlogičniju moguću odluku.



Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Link to comment

Gledao sam Swiatek u prvom kolu kada je raznela Vondrousovu i vec tad mi je sinulo da bi ta mala mogla da osvoji. Posle sam je ispratio i protiv Halep i stvarno igra kao masina, ne znam gde je bila do sad. Ako se ne raspadne u finalu, tesko ce Kenin uzeti vise od 5-6 gemova.

Link to comment

Odlicno finale, a ove devojke su najvise pokazale. Iga je bila brutalna, no prvo joj je GS finale pa da vidimo kako ce sa pritiskom da se nosi, i naravno da podigne trofej na kraju.

  • +1 2
Link to comment

> But I’m told by his team that as he had a late finish yesterday, he’s just taking it easy and will practice later.

 

čitaj - zapili se sinoc negde k'o prasci, jedva dobauljali do sobe/a i sad - ono - daj da preskocim/o trening, ne moze se ovako...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...