Arkadija Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Marej malo vasrkrso. Ali i dalje ne mogu da zamislim da ima snage da dobije 3 seta. Čak, ako bi se to i neki slučajem dogodilo, verujem da ne bi bio živ da igra sledeći meč.
Ras Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Naravno, Endi je na momente i na Sinsiju pokazivao kakva je klasa.
Jumanji Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Uporan je kljakavi, ufff odmah mi budi uspomene 😣
Ros Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 novak danas drugi mec. istovremeno igra i zaša cferef. znaci, umesto HD 120cm bice potok
Jumanji Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Samo sam razumela da Novak igra drugi mec 😮
Ros Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 33 minutes ago, Jumanji said: Samo sam razumela da Novak igra drugi mec 😮 znaci da ce nemacki eurosport da prenosi zvereva kad nemac izgovori sasa zverev onda to zvuci "zaša cferef" jer se s na pocetku reci cuje kao nase z, a v bilo gde kao f
Arkadija Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 I da će , umesto na tv-u od 12o cm, u HD rezoluciji, Novaka da gleda na divljaka, preko strima.
Jumanji Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 (edited) Aaaaaaaaa zato ce da radi potok, to znam sta je ☝️ 😁 A i taman da se pohvali koliki tv ima 🙄 Edited September 2, 2020 by Jumanji
Ros Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 23 minutes ago, Arkadija said: I da će , umesto na tv-u od 12o cm, u HD rezoluciji, Novaka da gleda na divljaka, preko strima. toeto
Ros Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 22 minutes ago, Jumanji said: Aaaaaaaaa zato ce da radi potok, to znam sta je ☝️ 😁 A i taman da se pohvali koliki tv ima 🙄 pa to je sad manje-vise standard 120cm? u nemackoj samo eurosport prenosi muski tenis for free, i to samo AO, RG i USO. i dok ne poispadaju svi nemci i nemice nema gledanja najboljeg tenisa. sto je i razumljivo. mislio sam da se izreskiram za ATP Tennis TV, ali oni ne rade grand slamove
Jumanji Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Pusti strimovi, znam kakva je to patnja 😔 Ma procitala sam 120"
renne Posted September 2, 2020 Author Posted September 2, 2020 10 minutes ago, Ros said: pa to je sad manje-vise standard 120cm? u nemackoj samo eurosport prenosi muski tenis for free, i to samo AO, RG i USO. i dok ne poispadaju svi nemci i nemice nema gledanja najboljeg tenisa. sto je i razumljivo. mislio sam da se izreskiram za ATP Tennis TV, ali oni ne rade grand slamove Iskeširaj ES player, prenose sve mečeve sa svih terena
Tsai Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 @renne unapred da pitam. jel ima neki pouzdan sajt sa strimovima da ne moram da slusam srkija? imam onaj mobdro na telefonu, jednom si mi rekao neku foru kako da ga usnimim i na kompu pa da imam sve sportske kanale, jel mozes da ponovis pliz
Recommended Posts