Lancia Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 3 minutes ago, Jumanji said: Sasi stao servis malo i odmah problemi. Eh sad, ja isto gledam mec - Zverev nije samo servis.
Jumanji Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Naravno da nije. Ali posto se muci u NY sa servisom, napravio je veliki broj duplih, a sa druge strane servis je njemu velika psiholoska podrska, u suprotnom se mnogo vise muci. Plus ima Tiima koji ce i te kako svaku situaciju da iskoriati, bez obzira sto mu ne ide bas. Sve to pravi dodatnu nervozu, a Sasa i mentalna snaga ne idu zajedno.
Lancia Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 4 minutes ago, Jumanji said: Naravno da nije. Ali posto se muci u NY sa servisom, napravio je veliki broj duplih, a sa druge strane servis je njemu velika psiholoska podrska, u suprotnom se mnogo vise muci. Plus ima Tiima koji ce i te kako svaku situaciju da iskoriati, bez obzira sto mu ne ide bas. Sve to pravi dodatnu nervozu, a Sasa i mentalna snaga ne idu zajedno. Zverev se uopste ne muci sa servisom, jednostavno servira rizicnije drugi servis nego ostali igraci. Sto se tice psiholoske podrske, valjda je to kod svakog igraca a Zvereva sam gledao x puta kako gubi prvi set i vraca mec, ne znam odakle to za mentalnu snagu u negativnom kontekstu. Btw, odlicno igra u polju veceras Zverev.
Lancia Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 6 minutes ago, Tsai said: Sad si ga ureko izgubice ovaj gem 100% Ako vala. Nek igraju 6 sati
Jumanji Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 9 minutes ago, Lancia said: Zverev se uopste ne muci sa servisom, jednostavno servira rizicnije drugi servis nego ostali igraci. Sto se tice psiholoske podrske, valjda je to kod svakog igraca a Zvereva sam gledao x puta kako gubi prvi set i vraca mec, ne znam odakle to za mentalnu snagu u negativnom kontekstu. Btw, odlicno igra u polju veceras Zverev. Samo nemoj da me bijes. Svaka cast na svacijem misljenju, nista ti ne osporvam.
3opge Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 zna li neko jel Zverka rodjeni Svabo ili je dopadnuo nekako Germanije?
Lancia Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 1 minute ago, 3opge said: zna li neko jel Zverka rodjeni Svabo ili je dopadnuo nekako Germanije? Rodjen u Svabiji, brat u Rusiji valjda.
Tsai Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 ne mogu da se otmem utisku da bi ih kljako isprangijao obojicu na jednoj nozi
salerokada Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Jel Tim uvek ovako stoji na parkingu kada čeka servis protivnika?
Jumanji Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 11 minutes ago, salerokada said: Jel Tim uvek ovako stoji na parkingu kada čeka servis protivnika? Uvek. A strasno sta Sasa ne uzima sve na drugi servis, zato i rizikuje toliko.
Recommended Posts