Lancia Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 8 minutes ago, Tsai said: kapiram sto te nervira zverev ali tim? lik je skroz na mestu, bas je ok. ja ovo takticki navijam za zverillu, da nema ove jurnjave oko rekorda, navijao bih za Tima svim srcem Ne nervira me nijedan od njih dvojica, ne izazivaju mi nijednu emociju.
Jumanji Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Takticki i ja navijam za Sasu. Tim je najstabilniji od svih posle velike trojke i samo mu fali dodatni vetar u ledja. A Sasi ce bogami trebati izuzetan servis i mnogo veca agresivnost, bas je smoren lik. Nece njemu Tim dati neki luft da se vraca u mec, lako je sa Bustom bilo.
W.F.C. Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Najverovatnije ce da ga razvali Tim. Ovo mu cetvrto finale GS valjda, apsolutno zasluzuje da osvoji. Mislim u ovim okolnostima. A bilo bi odlicno finale sa Noletom, jbga.
Jumanji Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 I onda Tim sa brzog harda, hop na sporu sljaku.... mislim...khm da mu ne bude mnogo 1
Jumanji Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 (edited) Da, da ali nije mu muka ni od brzog harda koliko vidimo ... Edited September 12, 2020 by Jumanji
renne Posted September 12, 2020 Author Posted September 12, 2020 jbt vi još pratite to sranje od turnira
Milošica Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Ma ne mogu ja tu da kalkulišem nešto zbog Novaka,navijam za Tima.
renne Posted September 12, 2020 Author Posted September 12, 2020 Just now, Ras said: Navijam da mama osvoji! to obavezno uvek kad već petra ne može
mlatko Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Ne razumem kako (i zašto) Vika igra za par dana u Rimu na šljaci... samo rizikuje povredu Svaka čast devojkama (a među njima i mamama)
Recommended Posts