Tsai Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 e tako sad jos kad bi i osvojio medo i thiem ako uzmu, moze da se desi da upadnu u terminator mod, oslobodjeni pritiska prve GS titule i da krenu da deru sve redom, Theim pogotovu. zverev je ipak prevelika kesetina mentalna, tako da ce on uvek imati oscilacije. go zverev
mlatko Posted September 11, 2020 Posted September 11, 2020 Eto, i sad kako da ne bude žao Buste? Imao je dečko toliko povreda tokom karijere i podseća me na Ferrera kod koga i igra na Akademiji. Ferrero je bio samo malo otvoreniji kao osoba i to mu je pridobilo više simpatija kod publike. Nema fizikalije Busta i to je Zverev iskoristio, pao je španac i protiv Šape fizički u 4. setu a generalno mu je loša statistika petog seta.
Arkadija Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 (edited) Samo da kazem, Tim. Edited September 12, 2020 by Arkadija
Cash Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 2 minutes ago, Arkadija said: Samo da kazem, Tim. Nisam gledo. Jer Medo istukao reket
Arkadija Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Ova nasa sudija, Veljovic, jel nesto uradila sa licem? Botoks, napumpala usta, uopste ne mogu da ovo kako sad izgleda, povezem sa njenim likom.
mlatko Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Jeste, primetili i neki ovde prošle nedelje. Me not like. Juče je imala jednu gadnu grešku u drugom setu kad je Zverev tražio hawkeye na loptu koju je ona overruled. Dešava se. Thiem je (kao što sam skromno i predvideo) izborio finale preko tie-breakova. Odoh da pregledam meč i nađem onu svađu
Frank Pembleton Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Sad pogledah ovu sudiju kad pomenuste... Jao ženo, pa zašto...
Lancia Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Gledam sad, sta sve propusti crni Medjed, pet brejk lopti za 6:4 u drugom i vodjtvo od 5:2 u trecem setu. Kuku & lele.
Jumanji Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 (edited) Veljovic se jos zimus sredila, tj krajem prosle godine verovatno, jer je na pocetku sezone bila "spremna". Medo dva puta servirao za set i propo. Bas je bio nestabilan, jos ga Dumusoa dokosurio u tome. Uzasan i odvratan sudija oduvek bio, ali redovno dobija velike i vazne meceve. Edited September 12, 2020 by Jumanji
JohnnyD Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Nikada, od kad sam ziv i od kad se kladim, nije bilo toliko vrednosti u kvoti 2 kao sinoc Tim protiv Medvedeva. Eventualno Djokovic u onoj fazi kad je drao Nadala i Federera u serijama, a kvota i dalje bila velika. Steta sto sam radio do kasno a kladionice vec bile zatvorene, bio sam spreman kucu da polozim. Protiv Zvereva ako bude 2 ili vise opet treba pokusati duplirati pare, doduse malo opreznije (citaj; manje para)
Tsai Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 Vunica da nas spase od stvaranja Thieminarora u nedelju
Ros Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 taman da čovek malo razvije trunke simpatije za cvereva a on izjavi kako će u finalu igrati dva najbolja igrača na svetu.
Lancia Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 1 hour ago, Ros said: taman da čovek malo razvije trunke simpatije za cvereva a on izjavi kako će u finalu igrati dva najbolja igrača na svetu. Jos ako osvoji turnir, svasta cemo tek da cujemo. Sad kad je ispao Medjed, finale me uopste ne interesuje.
Tsai Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 kapiram sto te nervira zverev ali tim? lik je skroz na mestu, bas je ok. ja ovo takticki navijam za zverillu, da nema ove jurnjave oko rekorda, navijao bih za Tima svim srcem
Recommended Posts