Jumanji Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 (edited) Odlican trening, Damir pravi protivnik za to. Edited August 31, 2020 by Jumanji
FPLS Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Na eurosportu spektakl, Srdjan Djokovic komentarise mec.
Tsai Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 kako se na EONu na lap topu menja na engleski?
Nikola77 Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 ne znam zasto se odlucio na ovaj mod, da skoro u svakom poenu malte ne udara lopticu najjace sto moze, takva igra ne skraćuje meč. naprotiv, previse greši i produzava meč, a sebi stvara nervozu zbog prevelikog broja bukvalno neiznudjenih gresaka.
Nikola77 Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 kakav govnar prenosi na engleskom, ne znam sta priča srdjan, ali garantujem da ne navija toliko otvoreno za svog sina kao ovaj smrad za dzumhura. najekstremnije je bilo na kraju drugog seta, novak nema više čelindza i trazi od glavnog da ispravi linijskog, a komentator kaže da takvim ponašanjem ceo svet okreće protiv sebe, a da toga nije ni svestan?!?!
Tsai Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 izner moze da bude u problemu (da ode u 5.set). odlicno!
renne Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 5 hours ago, Tsai said: kako se na EONu na lap topu menja na engleski? nikako
Jean-Luc Picard Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Kako su delovali vrat i stomak sinoć ?
Lancia Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 8 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Kako su delovali vrat i stomak sinoć ? Gledao jutros snimak treceg seta, nema nikakvih problema. Svidja mi se sto je naelektrisan i sto ga nerviraju i najmanje greske u igri.
renne Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 Svađao se i sa sudijom. i urlao Sve po propisu
Filozof manijak Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 A kakav je bio Srki kao komentator?
Ros Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 18 minutes ago, Filozof manijak said: A kakav je bio Srki kao komentator? wild guess: sta onaj federer koji moj jos igra. treba da ide u penziju, posebno sad kad novaka ceo svet mrzi a ja sam novaka stvorio iako je onaj dimitrov doneo koronu na adria tur. 2 1 1
Jumanji Posted September 1, 2020 Posted September 1, 2020 Haha, prvi set je bio pristojan skroz, doduse i Noksi olupao za 20ak min Damira, a onda kad a ga je Dumusoa, a ko bi drugi, iznervirao, popustio prilicno sa fokusom u drugom, Srki rekoa kako je to sudijsko nepostovanje prema najboljem hahahah 😂 Imao jos neke bisere, ali sam jedva sve to isprarila 😴 jos ono urlanje u vidu smeha Pesikana i non-stop trtljanje, ne zaklapa covek 🤕 morala sam 🤐
Recommended Posts