Jump to content
IGNORED

UScovidOPEN 2020

renne

Recommended Posts

Posted

Ja pitao pre koji dan na onoj drugoj temi dal Noleta mogu da pocnu jebuckaju iz ATPa zbog one unije igraca. Rekose ljudi da mogu samo da mu se sagnu.

Posted
1 minute ago, renne said:

nije dobio opomenu tada

na žalost

Posted

Što više gledam sve mi gluplji ovaj njegov potez izgleda. Opet, glupost ne treba da bude kažnjiva.

Posted

I meni deluje da su ga samo cekali da zajebe nesto... Da sam na njegovom mestu odjebao bi ih do kraja karijere

Posted (edited)

Možda i jeste zajebano prošla,dovoljan je malo jači udarac u grlo da ti ne bude svejedno,ali sve dok nema namere nekako mi je glupo na sportskom događaju(pa makar to bio tenis) diskvalifikovati zbog toga,posebno na jednom GS.

A da ne pričam o tome da li bi tako prošli Rodžer i Rafa...

Edited by Milošica
Posted

jbt jos jedan slem gde samog sebe dobija. trebao bi malo da se smiri previse je nervozan. raspali reket o zemlju ako si vec uzjeban, sto se zajebava sa lopticama kada je vec imao slicne ekscese

Posted
1 minute ago, renne said:

mogla je i ona ćurka da se izmakne

Ma ne pravdam je ali to nije rezon. Bukvalno je to par stotinki. Vidiš da je neka baba koja je krenula da blene u pizdu materinu. Ne bi tu ni neki bejzbolaš bolje reagovao.

Posted
8 minutes ago, Time Crisis said:

Hvala, evo sad sam našao i replay, mislim nije ni gledao u tom smeru, wtf

Poprilično neprecizno rekao bih, ni blizu deci. Činjenica jeste da je gospoja pala kao pokošena ali sudije uvek stoje na istom mestu, odsustvo minimuma neke orjentacije je teško shvatiti.

Posted

Nije bilo namere, ali opet glupost ima posledice pogotovu kada te čekaju na penal. 

Posted

rafa i dzemperko nikada ne bi uradili ovako nesto tako da ovo sbbkbb nema smisla.

Posted (edited)
6 minutes ago, James Marshall said:

Naravno da nema namjere i to je morao jedini osnov odlučivanja da bude

naravno, to je suština, nije gledao u tom pravcu, jasno je da je loptica iako mala jača bila upućena skupljačima. neopreznost, ali da se to okvalifikuje kao namera i da bude izbačen - smejurija.

Edited by Nikola77
Posted

Jos Busta u strahu pita jel je on udario lopticom, toliko je uverljiv i jak udarac Djokovica bio. Krava lazljiva, sto kaze Renne ne bi me cudio ni tuzba za pretrpljen bol.

Posted

Videcemo ko ce od aktivnih igraca iz zreba da se javi

Posted

Ovo je izjednaceno sa onik kada je , ko bese, Davidenko, sutnuo linijskog sudiju, razbio mu stolicu i oborio ga na zemlju?