mlatko Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 (edited) To je rizik kad igraš za takve pare, ne opraštaju se takve gluposti. Edited September 6, 2020 by mlatko
Arkadija Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Jebem ti ovakav turnir. Sad kad krebnu svi mrzitelji po tviterima da svršavaju. Bedno i jadno.
Time Crisis Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Dajte za nas što nismo gledali, šta se desilo tačno?
Lancia Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 ovo je nevidjena gluma, udarac uopste nije bio jak, bez obzira na Djokovicevu glupost.
renne Posted September 6, 2020 Author Posted September 6, 2020 Just now, Time Crisis said: Dajte za nas što nismo gledali, šta se desilo tačno? izgubio gem uzeo lopticu i udario je, ne jako unazad sudijka pala kao da ju je deset metaka pogodilo, u arlaukala i kraj
renne Posted September 6, 2020 Author Posted September 6, 2020 Just now, Lancia said: ovo je nevidjena gluma, udarac uopste nije bio jak, bez obzira na Djokovicevu glupost. još će ga tužiti za trista milijadri
simetrije Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Po načinu na koji se pogođena dama zapomagala stekao sam utisak da ju je lopta pogodila direktno u grkljan, brzinom od 250 km/h. čak i Vilander noktima brani Nola.
Arkadija Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Ma ovo je strašno. Ja sam i dalje uverena da je ona odglumila. Ovo je sramota za ovaj jebeni turnir.
Time Crisis Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Hvala, evo sad sam našao i replay, mislim nije ni gledao u tom smeru, wtf
Milošica Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 1 minute ago, SNARC said: Pogresio je..preterao je. Jbg. Pogrešio jeste,ali nenamerno.U čemu je preterao? Druga je priča kada se iz besa zabode loptica i pogodiš nekog,ali ovo je potez koji teniseri rade posle skoro svakog gema.
cedo Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 nemojte biti smesni ... kakva crna namera ... vratio loptu deci
simetrije Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Srkiju su verovatno isključili mikrofon, nema šanse da bi on na ovo ćutao 20 minuta
renne Posted September 6, 2020 Author Posted September 6, 2020 1 minute ago, Time Crisis said: Hvala, evo sad sam našao i replay, mislim nije ni gledao u tom smeru, wtf pa nije gledao
Recommended Posts