May 18, 20222 yr E, moj avatare... Ove sedmice gore od toga da si igrač Arsenala je samo to da si bivši igrač Arsenala.
May 18, 20222 yr Kako bre svejedno. Mislim da su mi najgorih nedelju dana bili kad su igrali Rendžers i Zvezda
May 18, 20222 yr Baticu što hitnije dovesti kod baba Stanojke iz okoline Negotina da ga odradi kako valja, mislim da nam se inače smiješi ful nuklearna katastrofa #TheCurseStillStrong
May 18, 20222 yr Jel su ovog sudiju hapsili sa "starletama" u Banjaluci? Zao mi mog birthday buddyja stv je proklet
May 18, 20222 yr Ogavan mi je Rendzers, bas volim sto su izduvali i to bas finale. Izgubili ih jos dabogda.
May 18, 20222 yr Ne sećam se bolje penal serije u skorije vreme. Čini mi se da je 8 penala bilo neodbranjivo. Ok, i mučeni Remzi
May 18, 20222 yr 6 minutes ago, Profesionalac said: Ne sećam se bolje penal serije u skorije vreme. Čini mi se da je 8 penala bilo neodbranjivo. Ok, i mučeni Remzi Zapamticu ovu seriju kao nekoliko 'Andreas Breme' udaraca u svim pravcima.
May 19, 20222 yr Author 8 hours ago, Midgeta said: Jel su ovog sudiju hapsili sa "starletama" u Banjaluci? Zao mi mog birthday buddyja stv je proklet u bijeljini
May 19, 20222 yr Sudija mi je dalji rođo mada ga ne znam , ćaću i strica dobro znam . Etfovci mislim da je i on elektraš Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
May 19, 20222 yr 1 hour ago, beeva said: Sudija mi je dalji rođo mada ga ne znam , ćaću i strica dobro znam . Etfovci mislim da je i on elektraš Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока Zato je i logično što je jebavao starletu sa imenom telefona.
May 22, 20222 yr Glasanje za gol sezone, jedan od kandidata je i Mirko Ivanic. https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/goal-of-the-week/