February 25, 20214 yr 30 minutes ago, arkonada said: Još će Arsenal da ispadne od mrtve Benfike Neće, ne daju Saka , Tierney i Auba.
February 25, 20214 yr ja bas mislim suprotno. defanzivac bio preblizu napadacu da bi mogao reagovati i skloniti ruke. a i lopta je ionako isla dvadeset metara iznad gola, mada mislim da se to ne uzima u obzir.
February 25, 20214 yr šta je ovo sa našima, nije ni slab sastav brendan izveo? jel ta slavia kao neka ekipa? ja očekivao da idemo jako i do samog kraja u le
February 25, 20214 yr 12 minutes ago, Pokojni Ruxin said: šta je ovo sa našima, nije ni slab sastav brendan izveo? jel ta slavia kao neka ekipa? ja očekivao da idemo jako i do samog kraja u le Čuva se za raspad do 5.mjesta u ligi.
February 26, 20214 yr Pantela posedeo [emoji38] počelo ždrebe LE, Milanu priželjkilujem MU ali biće DZInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 26, 20214 yr 7 minutes ago, mlatko said: Pantela posedeo počelo ždrebe LE, Milanu priželjkilujem MU ali biće DZ Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Eto ti MU
February 26, 20214 yr DZ na Murinja MU ipak na Milan kao što su i predviđali neki ovde. Finale pre finala su to prozvalihttps://www.calciomercato.it/2021/02/26/europa-league-sorteggi-milan-roma-united-dinamo-zagabria/Granadu usralo [emoji38] ili Molde...