Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

ali zar ne overi var penal i kad mi to ne vidimo u video prenosu ili sudija ne ode do monitora?

pa koji penal nije postojao od ovih dosudjenih

Posted

mislim da je svaki postojao dovoljno da ga ove godine dosude, nego pitam čisto informativno

Posted

88 cela prošla sezona, ako sam dobro prebrojao na brzinu....ma do jaja 
112
Posted (edited)
4 minutes ago, renne said:
19 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

88 cela prošla sezona, ako sam dobro prebrojao na brzinu....ma do jaja 

112

ja sam gledao ovde i pogrešio za 4 tako da je 92 valjda, a ima i ovo gde što kaže 91

ne znam odakle ti 112, trebalo bi definitivno da je oko 90

edit

da stavimo u perspektivu - ako nastave da sude po ovim trendovima prosek penal će skočiti sa oko 2.4 po kolu na 7+

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

Pa zar to nije sustina modernog  fudbala, dajv, crveni karton  i penal? Svaki mec mora to da ima, jer je tako zagarantovana zabava za celu porodicu. Uzbudljivo, akcija, neizvesnost, triler, eksplozije...   Ovim tempom ce sjebati i neprikosnoveni Kalco po pitanju penala.  Najsmesniji su ovi penali zbog ruke svirani. Tragikomedija.  

• Hvala 1
Posted (edited)

Od ova tri penala, samo za drugi može da se diskutuje, a i on je mnogo više penal nego što nije. Prvi i treći penal su neobjašnjiv brejnfart defanzivaca Sitija i oni bi bili svirani i 2020. i 2002. godine.

I sam sam protiv kalčoizacije™ PL-a u smislu rukopenala, ali ova tekma s tem nema ništa. Oliver imao lagan posao.

Edited by Mindaugas Žukauskas
Posted

Inače legenda kaže da je Zico jednom izjavio da je penal opravdano dosuđen. :D

• +1 2
Posted

Steve Bruce: "This combination of VAR and new handball rule is nonsense."

• +1 1
Posted

prođe mesec dana.

dođem ponovo na Premier topik.

ok, i dalje pričaju o (ne)dosuđenom penalu. 

izađem s topika.

najzabavnija liga ikad.

Posted

A niko ni da spomene brodolom trenutno najjačeg portugalskog tima. 

Posted

a šta, jel da komentarišemo kako mojesara radi ono što inače uvek radi - pobeđuje :fantom:

Posted

If I were the West Ham owners I'd allow David Moyes to work permanently from home...

Posted

Sonu otišao hamstring, najmanje tri sedmice u autu.

Spoiler

Ako Bale bude na njega uticao tokom oporavka, nosiće banner: "Korea. Ping-pong. Spurs. In that order." dok si rek'o Gangnam Stajl.

Posted

At the back, Jonny Evans and Calgary Soyuncu are a top-class centre-back pairing - as good as anyone else in the Premier League

Daren Flečer u BBC kolumni ostavio na autocorrect

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...