Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, 189- said:

nova pravila od ove sezone. ako ruka nije bila neposredno pre zgoditka onda nije sudjeno.

A ovo, šta, nije bilo neposredno? :unsure: Spustio je loptu čoveku na šut, golman odbranio a Avram ćušnuo otpadak. Možda sekund i po od ruke do gola.

Posted
3 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

brate prošle godine rekli nema namera, nema ništa. ako je napadač odigrao rukom u napadu pre nego što je gol postignut - poništava se. 

mi dali u drugom kolu u nadoknadi za pobedu protiv spursa, pa gledali super-sloumoušn™ da bi poništili jer je okrznula ruku laporta...iako laport otprilike nije imao predstavu gde se lopta nalazi :dry:

E to su bila nova pravila iz davne 2019.

Ovo sad su nova pravila iz 2020, lepo ti čovek piše.

Posted

otkud ja znam, takva su sada pravila. rekao je i komentator.

Posted
Just now, renne said:

čista ruka, šta vam je

Ruka je samo ako je odbrambeni igrac u pitanju. 

Posted

“It is not an offence if, after an accidental handball, the ball travels some distance (pass or dribble) and/or there are several passes before the goal or goal-scoring opportunity.”

Posted

If an attacking player accidentally touches the ball with their hand or arm and then scores a goal, or the ball goes to another attacking player and they immediately score, this is a handball offence.

But it is not a handball offence if after an accidental handball the ball travels some distance via a pass or a dribble, or there are several passes before the goal or goalscoring opportunity

Posted

Lepo je to sve, ali bilo bi lepo da je sve to malo transparentnije, da se objasne odluke, a ne da očekuju da se prosečan navijač subskrajbuje na IFAB rules i prati kako se svakih 6 meseci koriguju pravila.

• +1 1
Posted

Umesto Rajsa ovi da plate za nekog stopera,kakav Silva i Kristijansen.

Posted

Sean Douche je bio u kadru 5 sekundi i uspeo je u tom vremenu 7 puta da izgovori reč fuck(ing).

Mislim da je njegov tim taj treći tim kojeg je tražio 189-.

Posted
2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Sean Douche je bio u kadru 5 sekundi i uspeo je u tom vremenu 7 puta da izgovori reč fuck(ing).

Mislim da je njegov tim taj treći tim kojeg je tražio 189-.

Pssssst... A Sheffield? 

Posted

Ispašće jedan od ta dva Stouka™

Posted
1 hour ago, 189- said:

lampard bi trebao imati jos dva meseca fore i ako se ne popravi stanje (a nece), onda nek se trazi neko novi.

Ja mislim da nazalost nema nista od njega kao vrhunskog trenera. Bio je sjajan igrac i super je lik ali... nema osecaj uopste za utakmicu i odluke oko igraca su mu jako lose. Znam da je Korona ali ni na sta mu ne lici tim. Ima i alibi poteze poput sadtava protiv poola ili davanja trake Tijagu pored Jorginha. Nema mi Harizmu za trenera.. npr isto kao Solskjer - moje misljenje samo...

Posted
4 hours ago, 189- said:

Ole bi trebao imati jos dva meseca fore i ako se ne popravi stanje (a nece), onda nek se trazi neko novi.

Da..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...