Weenie Pooh Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 1 minute ago, 189- said: nova pravila od ove sezone. ako ruka nije bila neposredno pre zgoditka onda nije sudjeno. A ovo, šta, nije bilo neposredno? Spustio je loptu čoveku na šut, golman odbranio a Avram ćušnuo otpadak. Možda sekund i po od ruke do gola.
Weenie Pooh Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said: brate prošle godine rekli nema namera, nema ništa. ako je napadač odigrao rukom u napadu pre nego što je gol postignut - poništava se. mi dali u drugom kolu u nadoknadi za pobedu protiv spursa, pa gledali super-sloumoušn™ da bi poništili jer je okrznula ruku laporta...iako laport otprilike nije imao predstavu gde se lopta nalazi E to su bila nova pravila iz davne 2019. Ovo sad su nova pravila iz 2020, lepo ti čovek piše.
189- Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 otkud ja znam, takva su sada pravila. rekao je i komentator.
Lancia Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Just now, renne said: čista ruka, šta vam je Ruka je samo ako je odbrambeni igrac u pitanju.
Mindaugas Žukauskas Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 “It is not an offence if, after an accidental handball, the ball travels some distance (pass or dribble) and/or there are several passes before the goal or goal-scoring opportunity.”
189- Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 If an attacking player accidentally touches the ball with their hand or arm and then scores a goal, or the ball goes to another attacking player and they immediately score, this is a handball offence. But it is not a handball offence if after an accidental handball the ball travels some distance via a pass or a dribble, or there are several passes before the goal or goalscoring opportunity
Mindaugas Žukauskas Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Lepo je to sve, ali bilo bi lepo da je sve to malo transparentnije, da se objasne odluke, a ne da očekuju da se prosečan navijač subskrajbuje na IFAB rules i prati kako se svakih 6 meseci koriguju pravila. 1
Bogotac Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Umesto Rajsa ovi da plate za nekog stopera,kakav Silva i Kristijansen.
Mindaugas Žukauskas Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Sean Douche je bio u kadru 5 sekundi i uspeo je u tom vremenu 7 puta da izgovori reč fuck(ing). Mislim da je njegov tim taj treći tim kojeg je tražio 189-.
ArleKino Posted September 26, 2020 Author Posted September 26, 2020 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Sean Douche je bio u kadru 5 sekundi i uspeo je u tom vremenu 7 puta da izgovori reč fuck(ing). Mislim da je njegov tim taj treći tim kojeg je tražio 189-. Pssssst... A Sheffield?
Mindaugas Žukauskas Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Ispašće jedan od ta dva Stouka™
mozzer Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 1 hour ago, 189- said: lampard bi trebao imati jos dva meseca fore i ako se ne popravi stanje (a nece), onda nek se trazi neko novi. Ja mislim da nazalost nema nista od njega kao vrhunskog trenera. Bio je sjajan igrac i super je lik ali... nema osecaj uopste za utakmicu i odluke oko igraca su mu jako lose. Znam da je Korona ali ni na sta mu ne lici tim. Ima i alibi poteze poput sadtava protiv poola ili davanja trake Tijagu pored Jorginha. Nema mi Harizmu za trenera.. npr isto kao Solskjer - moje misljenje samo...
kipo Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 4 hours ago, 189- said: Ole bi trebao imati jos dva meseca fore i ako se ne popravi stanje (a nece), onda nek se trazi neko novi. Da..
Recommended Posts