renne Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Just now, radisa said: Ma sudije stalno kradu Čelzi... :( a da, zaboravih
John Coltrane Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Zbog ovakve ruke Ljorentea je i "izmišljeno" novo pravilo da je svaki kontakt rukom ruka.
Pokojni Ruxin Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 jel su promenili pravila od prošle godine ili samo nama kradu pobede zbog slučajn(ij)ih ruku??
Mindaugas Žukauskas Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Čista ruka, 100% neregularan gol
Lancia Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Ono kad vidis 6 golova, nije u redu da kazes da je sranje od utakmice, ali brate - jezivo, bolje da sam gledao Elche - Sociedad.
189- Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 lampard bi trebao imati jos dva meseca fore i ako se ne popravi stanje (a nece), onda nek se trazi neko novi.
Weenie Pooh Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Stvarno krš od fudbala, bar ovo drugo poluvreme koje sam uhvatio. Da li to VAR nije video ruku kod izjednačujućeg gola ili su opet gledali u pasulj da protumače položaj, nameru, i sve ostalo?
Bogotac Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Dovedes Wernera i igra krilo,opasniji je Silva na tom mestu od njega.
Pokojni Ruxin Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 ako važe ista pravila kao prošle godine za ruku u napadu ovo je omanji skandal, ali svejedno - karlo i brendan nemaju toliki lošiji tim koliko su bolji treneri od ove dvojice, jedino će ih dubina držati u igri
Weenie Pooh Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 Just now, Pokojni Ruxin said: karlo i brendan nemaju toliki lošiji tim koliko su bolji treneri od ove dvojice, jedino će ih dubina držati u igri Kako Karlito nema dubinu? Losl, Holgejt, Delf, Gomez, Sigurdson, Volkot, Ivobi, Bernard, Kin, Tosun...
Pokojni Ruxin Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 (edited) 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Stvarno krš od fudbala, bar ovo drugo poluvreme koje sam uhvatio. Da li to VAR nije video ruku kod izjednačujućeg gola ili su opet gledali u pasulj da protumače položaj, nameru, i sve ostalo? brate prošle godine rekli nema namera, nema ništa. ako je napadač odigrao rukom u napadu pre nego što je gol postignut - poništava se. mi dali u drugom kolu u nadoknadi za pobedu protiv spursa, pa gledali super-sloumoušn™ da bi poništili jer je okrznula ruku laporta...iako laport otprilike nije imao predstavu gde se lopta nalazi Edited September 26, 2020 by Pokojni Ruxin
189- Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 nova pravila od ove sezone. ako ruka nije bila neposredno pre zgoditka onda nije sudjeno. sta se svi cude za wernera, pa igrao je cesto krilo u leipzigu. inace, prvi remi ove sezone u ligi.
Recommended Posts