Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Za te pare neće. Pratim par likova koji su navijači i komentarišu WHU, što na tw što na yt...svi kažu za te pare nema šanse. 

Moje mišljenje... ako neko pokuša da mi proda kola koja ne vozi i koja mu trunu u garaži po fabričkoj ceni, verovatno ću reći ko te jebe neka istrunu.... bez obzira koliko mi probna vožnja bila super. 

Posted

Čemu je onda služila probna vožnja? Lingard je kliknuo u WHU kako niko nije očekivao. Ok, nećete Lingarda, koga možeš kupiti za 30 miliona? Brustera? Antonio je sve stariji plus ide i Jarmolenko.

Posted

Kupićemo ga za nula funti sterlinga iduće godine. Ako on odluči da potpiše novi ugovor sa MUTD, onda je glup i ko ga 'ebe. Ako neko hoće da plati 30 miliona i pri tom je u stanju da zadovolji njegove zahteve, onda verovatno nismo u mogućnosti da se takmičimo sa tim nekim u svakom slučaju.

Ne možeš tolike pare tražiti za igrača koji ti neće igrati i kome ugovor ističe za godinu dana.  Koliko bi onda tražili, lupam...za Grinvuda recimo...80 miliona!?

Posted
8 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Kupićemo ga za nula funti sterlinga iduće godine. Ako on odluči da potpiše novi ugovor sa MUTD, onda je glup i ko ga 'ebe. Ako neko hoće da plati 30 miliona i pri tom je u stanju da zadovolji njegove zahteve, onda verovatno nismo u mogućnosti da se takmičimo sa tim nekim u svakom slučaju.

Ne možeš tolike pare tražiti za igrača koji ti neće igrati i kome ugovor ističe za godinu dana.  Koliko bi onda tražili, lupam...za Grinvuda recimo...80 miliona!?

Cenu ne odredjuje to sto Lingard nema mesta u UTD 11, već to koliko je vama potreban.

Ipak bojim se da WH nema taj luksuz čekanja sledećeg leta, previše je nestabilan klub u smislu rezultata i menjanja menadžera.

Posted

Ja sam u fazonu da je Junajtedu toliko potreban taj savrseni Deklan Rajs, da prosto moraju ispljunuti koliko WHU trazi. Ako to bude slucaj, lako ce se Lingard uklopiti u dil. I do Rajsa je, ako se njemu ide iskljucivo u Celzi, dobice oni te pare od njih, ovog ili sledeceg ljeta.

Posted

Rajs je žešće precenjen igrač, za Utd bi bio upgrade u odnosu na Fred-a ali svakako nije vredan cifre koju će WHU odrapiti niti će neki klub biti lud da toliko plati. Slična je priča i za Lingarda i 30 miliona koje Utd neće dobiti u 3 života. Em ističe ugovor em 2 meseca dobre forme proletos teško može opravdati tu cifru. Koliko je Engleska iščašeno tržište kad Atletico dovede De Paula za 30mil a WHU čeka ponudu od 80 za Rice-a :laugh:

• +1 1
Posted

Khm khm...posle Eura očekuju i svih 100 :D

Posted

Roman je toliko poslao za Chiesu, a on vam je najveća uzdanica da će izvaditi lovu...

Posted
2 hours ago, ducca said:

Rajs je žešće precenjen igrač

Po meni savrsen defanzivni vezni - pravi zid ispred stoperskog para, stize sve i (nekako talicno) UVIJEK je na pravom mjestu. Najvaznije, Junajted bi sa njim (i sad sa Sancom) mogao igrati sve formacije, prilagodjavati se bez izmjena, oslobodili bi prakticno igraca na terenu (Fred i Mektomini uvijek krpe nekog, obicno jedan drugog). Kad bi uz njega dosli Tripije npr i bolji stoper, zatvorio bi se krug. Savrsen tim. Junajted bi bio ravnopravan takmac za titulu, ove god ili dogodine, sa Oleom ili bez.

Posted

Navodno je WHU veoma blizu da potpiše Areolu. 

Posted (edited)

Ne razumem.

Edited by Moća
Posted
4 minutes ago, Moća said:

Ne razumem.

Pa čovek greje klupu…

Posted

Zvaću kaubojca da ti objasni...    :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...