Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Koje bre pre neki dan, meni ovaj Super Liga rolerkoster izbrisao svu memoriju. :D

Pa nije pipnuo loptu, što opet ne znači po defaultu crveni karton. Svakako nije krvnički start a la Jozo Šimunić, nego tipični engleski reducer. Sad da li je ovo start previsoko u cevanicu jbm li ga, nisu bile nikakve stajne noge, sve je bilo u vazduhu, moglo se tu i žuti dat.

Naravno da je previsoko, i prebrzo i prejako.

Posted
30 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Koje bre pre neki dan, meni ovaj Super Liga rolerkoster izbrisao svu memoriju. :D

I meni se pomutilo.. Leeds Shity igrano, cist start na loptu pa posle isto ovako

• +1 1
Posted

Zvuci kao nesto sto bi usred prenosa rekao Aca Stojanovic :D 

Posted

Lupiće im finansijske packe, kao i uvek (ako i to).

Posted (edited)

Poništiće im Var po gol. Eno kažnjavanje već započelo sinoć. Prvi kažnjen Totenhem.

Edited by Jean-Luc Picard
  • +1 1
Posted

Inače PL uvodi pravilo za buduće situacije, gde će timovi biti izbačeni ako pokušaju nešto slično.

Posted

Najbolje što mali klubovi hoće da disciplinuju velike, sledeći put kad do ovako nečeg dodje, pola klubova koji bi sad da  glasaju neće biti ni u Brodu...

Posted

Ali će biti neki drugi klubovi jer svi isto razmišljaju. A i javnost isto tako. Bukvalno niko od običnih ljudi u engleskoj nije za ovo.

Posted

podržavam oštre kazne za svih 11 klubova!

šta radi brendara?

• Haha 1
Posted
podržavam oštre kazne za svih 11 klubova!

šta radi brendara?
Šta radi Southampton? Jel su ih već proglasili prvacima ili čekaju poslednje kolo?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...