Weenie Pooh Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Just now, kipo said: Ko mu je ovaj Bishop? Ima u23 golman, ali tek onda nista nije jasno Pa guraju često po dva rezervna golmana na klupu od kako je produžena, zlu ne trebalo. Nego, što se Lamele tiče:
Mindaugas Žukauskas Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 (edited) Ooh to be a goonuh :coyg: Edited March 14, 2021 by Mindaugas Žukauskas
Jean-Luc Picard Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 I mi konje za trku imamo... Mada, ne sviđa mi se ovo nimalo. Ne znam zašto nema Fornalsa u protokolu. Nije povređen.
kipo Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 7 minutes ago, Weenie Pooh said: Pa guraju često po dva rezervna golmana na klupu od kako je produžena, zlu ne trebalo. A da. Ko da sam pao s marsa
John Coltrane Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 (edited) 7 minutes ago, kipo said: A da. Ko da sam pao s marsa Bolje Bishop nego matori Grant koji je u dresu ManUTD jedino uradio ovo Edited March 14, 2021 by John Coltrane
ArleKino Posted March 14, 2021 Author Posted March 14, 2021 1 hour ago, Mercuzzio said: Murinjo je trebalo ovu utakmicu da dobije 3:0 ali svojom tvrdoglavšću doveo je do toga da mu sudija odlučuje sudbinu... Čestitke Arlu i Arteti... Kapiram da je ovo vrhunac sezone Hvala, hvala. Nije baš vrhunac sezone, još nijedan trofej nije u vitrinama ne računamo li Community Shield, ali svaka pobjeda nad Spursima je lijepa, a još kad im je portugalski šibicar na klupi onda još i više. Spiking ov, me znam samo kako je dotični mogao dobiti 3-0 danas osim da je Arteta napravio 4 izmjene. Kane se opet izvukao sa pičkastim laktarenjem, ali dobro, dočekala ga je Karma na lakat sa onom stativom. Arsenal bolji 11 na 11 nego 11 na 10, neviđeno loše zatvaranje utakmice. Ødegaard odličan, ali je Smith Rowe ipak srcu bliži.
Mindaugas Žukauskas Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Impresivna odbrana Fabijanskog vs Greenwood
Mercuzzio Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 30 minutes ago, ArleKino said: Spiking ov, me znam samo kako je dotični mogao dobiti 3-0 danas osim da je Arteta napravio 4 izmjene. Pa posle gola Lamele samo je trebalo da zatvori desnu stranu koju mrtvi Doherty nije mogao sam da drži pošto Bejlu nije padalo na pamet da igra odbranu. Dal' sa povlačenjem Hojbjerga još nazad pošto ionako ofanzivno nije imao nikakvu ulogu ili da je Lamelu ili Mouru stavio desno a Bejla levo pošto Regullon nije imao toliko problema. To je bilo očigledno u drugom poluvremenu a posebno kada je zamenio Bejla i kada je Arsenal manje više bio bezopasan Ali kao što rekoh, tvrdoglavost je Murinju došla glave u ovoj utakmici a ako ovako nastavi koštaće ga i posla.
John Coltrane Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Napada WH, evo Mojes sve karte baca na napad™, smrdi mi ovo na tekmu protiv Milana.
Jumanji Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Nervno cu da obolim zbog ovog Freda.Vid Đejmsa, aooo
Mindaugas Žukauskas Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 Dani Džejms je i dalje igrač kalibra za Svonsi
Recommended Posts