Pokojni Ruxin Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 3 hours ago, copkillah said: E jebiga, je l' je sad kasno za Ruksu da edituje svoja predviđanja za sezonu? :( 2 hours ago, ArleKino said: Nikad nije kasno. fala na razumevanju 1) siti 2) lester 3) arsenal 4) sautempton 5) čelsi 6) liverpul 7) junajted 9) spurs 11) everton 1
ArleKino Posted September 17, 2020 Author Posted September 17, 2020 Rukso, hajd' sad zaozbiljno - je l' vidiš Thiaga kao veznog Van Dijka (= posljednja kockica u mozaiku) ili kao Verona (= vrhunski igrač koji dolazi da poremeti sistem koji funkcioniše)?
Pokojni Ruxin Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 (edited) pa klopov sistem famously nije zahtevao pleja, jer je gegenpressing najbolji plej razumem argumente o lomljenju bunkera i whatnot, ali em to prošle godine nije bio problem, em ne pričamo o nekoj solidnoj desetci koja će da lapi na klupi dok joj se ne pošalje bat sign. pričamo o world class 6/8 koji će morati da igra, a potpuno je drugačijeg profila od ovih besnih pasa što su inače u veznoj trojci. da će sistem da se poremeti to je mislim očigledno, ali možda to i bude stvarno još bolje na kraju, kad se uigraju tamo za 2 godine Edited September 17, 2020 by Pokojni Ruxin
Mindaugas Žukauskas Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Ne verujem da igrač kalibra Alkantare može da sjebe bilo koji sistem bilo kog tima. Bukvalno igrač za poželeti. Ima sve što već imaju veznjaci Liverpula, a ako je potrebno da trči malo više, verujem da to neće biti problem. 2
copkillah Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 22 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne verujem da igrač kalibra Alkantare može da sjebe bilo koji sistem bilo kog tima. Bukvalno igrač za poželeti. Ima sve što već imaju veznjaci Liverpula, a ako je potrebno da trči malo više, verujem da to neće biti problem. To sa sjebavanjem sistema je samo wishful thinking navijača suparničkih klubova, koji baš i nije blizu realnosti. Inače, Totenhem hoće Ingsa i ako ga budu doveli, koštaće ih 40 miliona funti. Od toga 20% ide Liverpulu, što je taman onoliko koliko ga je Liverpul i platio.
goofs Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Video sam taj trac, ali mislim da nema nista od toga. Nece igrati pre Kejna, a da ga plate toliko da bi sedeo na klupi nema smisla.
copkillah Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Imaju jednog jedinog centarfora, imaju neke koji mogu da uskoče kao zamena, ali ne znam da li je to rešenje.
goofs Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 A ne znam, stoji to, ali onda dovedes neku jeftiniju zamenu, ili klinca da ti sedi na klupi. Ako se ne varam Ings je pobego iz Liverpula jer nije imao prostora da igra. A Spursima mnogo vise gori na nekim drugim mestima, na primer na poziciji zamenskog Eriksena. Imaju nula kreativaca u sredini i gomilu zujalica.
189- Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 ings cilja evropsko prvenstvno a tamo nece zaigrati kao rezerva.
pantelia Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Gareth Bale will be the 35th player Tottenham have signed to replace Gareth Bale. 1
John Coltrane Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 ŠOKANTNO: Bejl ipak na Enfildu!!!! Spoiler Videh pre neki dan u dokumentarcu da im se tako zove training ground
189- Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 liverpool izgleda zainteresovan za diego jotu. trebao je juce da zaigra u kupu ali je u poslednjem trenutku bio otpisan za utakmicu. wolvesi zele nekog liverpoolovog igraca.
John Coltrane Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 (edited) fantazisti u niskom startu Edited September 18, 2020 by John Coltrane
Recommended Posts