Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

znam, pali se mašina...treba malo vremena da se najbolji presing lige zagreje na radnu temp, sve je pod kontrolom

Posted

Liverpool završio Thiaga, 30 miliona eura. 

Posted
20 minutes ago, ArleKino said:

E jebiga, je l' je sad kasno za Ruksu da edituje svoja predviđanja za sezonu? :(

Posted
39 minutes ago, ArleKino said:

da li ovo znaci i brzi razlaz sa djinijem?

Posted
12 minutes ago, cvrlle said:

Samo ako je Klopp moron.

• +1 1
Posted
31 minutes ago, copkillah said:

E jebiga, je l' je sad kasno za Ruksu da edituje svoja predviđanja za sezonu? :(

Nikad nije kasno.

Posted
Just now, cvrlle said:

Koliko sam razumeo, ovo je potpuno nevezano za Đinija, sada očekujem da ostanu obojica

Posted
Just now, ArleKino said:

Nikad nije kasno.

Mislim jeste da sam ti čestitao na tituli, ali sada će ipak biti malo neizvesnije

Posted
55 minutes ago, copkillah said:

Mislim jeste da sam ti čestitao na tituli, ali sada će ipak biti malo neizvesnije

Naravno. :) Obzirom na sigurnih 105 bodova za Artetinu mašineriju, ovjera titule dolazi tek u aprilu umjesto najavljene proslave u martu.

Posted

20 miliona funti i 5 miliona u addonovima u zavisnosti od rezultata u PL i UCL. Ugovor na 4 godine. Danas je valjda medical, dobija broj 6.

Posted
7 minutes ago, Zlurad said:

20 miliona funti i 5 miliona u addonovima u zavisnosti od rezultata u PL i UCL. Ugovor na 4 godine. Danas je valjda medical, dobija broj 6.

Ali fora je što Liverpul sada plaća samo pet miliona, ostatak na naredne tri godine :hail:

Jebote, Majkl Edvards je BOG, on je verovatno jedini koji bi uspeo da proda onog @Moćanog Pežoa! 

Posted

Fali jedan opak stoper da se slegne ramenima i prevali preko usta kako Klop sad ima savrsenu borbenu masinu :dry:

Posted

Jebiga, imadoše takvog al ga pustiše da ode u Petrograd

• +1 1
Posted

Odličan posao. Nek se spreme BuLi timovi da im se otme plej.

Posted
1 hour ago, copkillah said:

Ali fora je što Liverpul sada plaća samo pet miliona, ostatak na naredne tri godine :hail:

Jebote, Majkl Edvards je BOG, on je verovatno jedini koji bi uspeo da proda onog @Moćanog Pežoa! 

Bi, i to u Bournemouth. :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...