Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

znam, pali se mašina...treba malo vremena da se najbolji presing lige zagreje na radnu temp, sve je pod kontrolom

• Author

Liverpool završio Thiaga, 30 miliona eura. 

20 minutes ago, ArleKino said:

E jebiga, je l' je sad kasno za Ruksu da edituje svoja predviđanja za sezonu? :(

39 minutes ago, ArleKino said:

da li ovo znaci i brzi razlaz sa djinijem?

• Author
12 minutes ago, cvrlle said:

Samo ako je Klopp moron.

• Author
31 minutes ago, copkillah said:

E jebiga, je l' je sad kasno za Ruksu da edituje svoja predviđanja za sezonu? :(

Nikad nije kasno.

Just now, cvrlle said:

Koliko sam razumeo, ovo je potpuno nevezano za Đinija, sada očekujem da ostanu obojica

Just now, ArleKino said:

Nikad nije kasno.

Mislim jeste da sam ti čestitao na tituli, ali sada će ipak biti malo neizvesnije

• Author
55 minutes ago, copkillah said:

Mislim jeste da sam ti čestitao na tituli, ali sada će ipak biti malo neizvesnije

Naravno. :) Obzirom na sigurnih 105 bodova za Artetinu mašineriju, ovjera titule dolazi tek u aprilu umjesto najavljene proslave u martu.

20 miliona funti i 5 miliona u addonovima u zavisnosti od rezultata u PL i UCL. Ugovor na 4 godine. Danas je valjda medical, dobija broj 6.

7 minutes ago, Zlurad said:

20 miliona funti i 5 miliona u addonovima u zavisnosti od rezultata u PL i UCL. Ugovor na 4 godine. Danas je valjda medical, dobija broj 6.

Ali fora je što Liverpul sada plaća samo pet miliona, ostatak na naredne tri godine :hail:

Jebote, Majkl Edvards je BOG, on je verovatno jedini koji bi uspeo da proda onog @Moćanog Pežoa! 

Fali jedan opak stoper da se slegne ramenima i prevali preko usta kako Klop sad ima savrsenu borbenu masinu :dry:

Jebiga, imadoše takvog al ga pustiše da ode u Petrograd

Odličan posao. Nek se spreme BuLi timovi da im se otme plej.

• Author
1 hour ago, copkillah said:

Ali fora je što Liverpul sada plaća samo pet miliona, ostatak na naredne tri godine :hail:

Jebote, Majkl Edvards je BOG, on je verovatno jedini koji bi uspeo da proda onog @Moćanog Pežoa! 

Bi, i to u Bournemouth. :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.