dragance Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Murinjo nikad nije kriv ni za šta, sve je zbog drugih. Kakav nadmen i prevazidjen trener.
John Coltrane Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 16 minutes ago, ArleKino said: Ljevonogi ball-playing stoper doveden iz Flamenga prošle sezone, 28 godina će mu biti u augustu, brazilska mafija je tu imala prste. Vrlo solidan igrač, ali već je proveo dosta vremena u autu zbog ozljeda. Ispred retardiranog Luiza bih i tebe i sebe stavio u prvih 11, a Gabriel Paulista je u Villarrealu. Gabriel Magalhaes je prebolovao koronu i nakon povratka djeluje puno lošije nego prije bolesti. Pa to sam i rekao Uostalom i Paulista je nekada bio topnik™
MiddleClass Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 (edited) Mislima je vec na Enfildu Murinjo. Edited February 21, 2021 by MiddleClass
Meazza Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Kad se dobija zasluge idu njemu koji pravi pite od govana, kad se gubi govna su kriva. Odavno provaljen fazon, ali imao je fanove koji to puse.
kipo Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Uvijek je lijepo kad gubi Arsenal, ali ovo Sitijevo postaje dosadno za gledanje 1
Jean-Luc Picard Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Hoće li meni neukom neko da objasni šta su radili Holding i Belerin dok je stameni Raša skakao i glavom davao gol.
kipo Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Izbjegavali da se povrijede Nelos Arsenal u nastavku, u igri su.
ArleKino Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Ma ovo je prijateljska utakmica Pepa i Artete. Arteta se naguzi, Pep uzme bodove i to je to.
kipo Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Teska srca, treba odati priznanje Pepu za ovaj niz.
Mindaugas Žukauskas Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Jeziva postava Artete sa guranjem Pepea na desno ponovo, iako se tek čovek rezurektovao na levom krilu. Beljerin pre Sedrika je takođe skandalozna odluka, kao i igranje Elnenija nauštrb Smitroa. Auba sa onim body language ne bi kod Tuhela dočekao ni 5.minut, ali eto Prevarteti je ono vredno igranja 90 minuta sa sve kapitenskom na ruci. Sve osim ovoga je trener dobro uradio.
Jean-Luc Picard Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Mislim da je vreme da i tom nizu dođe kraj.
ArleKino Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Jeziva postava Artete sa guranjem Pepea na desno ponovo, iako se tek čovek rezurektovao na levom krilu. Beljerin pre Sedrika je takođe skandalozna odluka, kao i igranje Elnenija nauštrb Smitroa. Auba sa onim body language ne bi kod Tuhela dočekao ni 5.minut, ali eto Prevarteti je ono vredno igranja 90 minuta sa sve kapitenskom na ruci. Sve osim ovoga je trener dobro uradio. Za Pepea i Saku se slažem. Za Smith Rowea ne. Dečko igra svaku utakmicu, a nama je revanš sa Benficom finale kupa - kao i svaka utakmica u EL poslije te (ako ih bude). Cedric je odigrao hrpu minuta na LB, mora malo odmoriti. Možda ga i čuva za Benficu. Norveška prevara me još nije uvjerila da tu ima ozbiljnog igrača.
Recommended Posts