ArleKino Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 Za moj pojam je Parker bio u prvom redu vedeta Spursa one 2011-12 kad su, nakon dva poraza od mančesterskih blizanaca, doveli Adebayora i Parkera pa u jednom momentu došli u utrku za titulu...dok opet nisu izgubili od oba mančesterska blizanca.
Mercuzzio Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 4 minutes ago, ArleKino said: Za moj pojam je Parker bio u prvom redu vedeta Spursa one 2011-12 kad su, nakon dva poraza od mančesterskih blizanaca, doveli Adebayora i Parkera pa u jednom momentu došli u utrku za titulu...dok opet nisu izgubili od oba mančesterska blizanca. Pa u principu te dve sezone su mu najbolje u karijeri... Tad je nešto i manje više bio standardan i u reprezentaciji kod Hodgsona na Euro 2012
Sandens Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 58 minutes ago, ArleKino said: Za moj pojam je Parker bio u prvom redu vedeta Spursa one 2011-12 kad su, nakon dva poraza od mančesterskih blizanaca, doveli Adebayora i Parkera pa u jednom momentu došli u utrku za titulu...dok opet nisu izgubili od oba mančesterska blizanca. najbolje partije je ipak pruzao u west hamu, cak je i jedne sezone izabran za igraca godine premiershipa. 2010/11, ovako iz glave.
Sandens Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 dobar fulham, steta bi bila da ispadnu sad kad su ispeglali odbranu, jos igraju i vrlo lep fudbal... treba im par laki brejkova da udju u seriju pobeda i onda je sve moguce.
copkillah Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Just now, Sundance Kid said: dobar fulham, steta bi bila da ispadnu sad kad su ispeglali odbranu, jos igraju i vrlo lep fudbal... treba im par laki brejkova da udju u seriju pobeda i onda je sve moguce. Eto ih za tri nedelje na Enfildu
Jean-Luc Picard Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Protiv nas su bili bolji. Dva davljenika uzela po neki bod. Nadam se da sutra neće i treći.
Weenie Pooh Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 (edited) 2 hours ago, Mercuzzio said: Mourinho 3 boda Big Sam samo 2. Sotone ravno 0. A bili su prvi na tabeli ne tako davno. Fulham na osamnaestom mestu ima isti skor kao MUFC (6 bodova: jedna pobeda tri nerešene jedan poraz) Sheff Utd na dvadesetom ima isti skor kao LFC (6 bodova: dve pobede tri poraza) Otkazuj sezonu, realno nema smisla ovako. Edited February 14, 2021 by Weenie Pooh
WTID Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 2 hours ago, Jean-Luc Picard said: Protiv nas su bili bolji. Dva davljenika uzela po neki bod. Nadam se da sutra neće i treći. Nadamo se istom Inace navijaci Sheff Uniteda jos uvek nisu zaboravili Tevez sagu i veruju da su osteceni te sezone. Secam se jedne sezone navijaci West Hama su protiv njih nosili maske Teveza u znak secanja.
Jean-Luc Picard Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Dobro....objektivno i nije bilo za penal, ali da nije ofsajda verovatno bi ostao.
Mindaugas Žukauskas Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Ne da se Vest Hemari do penaltika
Jean-Luc Picard Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Bar sam dobio odgovor na pitanje koje me odavno muči, a to je ko puca penale kad nisu ni Antonio ni Noble na terenu.
Mindaugas Žukauskas Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 1 minute ago, Jean-Luc Picard said: Dobro....objektivno i nije bilo za penal, ali da nije ofsajda verovatno bi ostao. A jel stvarno ovaj izbio loptu pre Dawsona? Meni delovalo da je penal. Mada se svi igrači začudili što je svirao.
Jean-Luc Picard Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Meni se iz jednog ugla učinilo da je Dawson prvi stigao do lopte a iz drugog da je ovaj iz Šefilda...ali u svakom slučaju mislim da je bilo premekano za penal.
Jean-Luc Picard Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 (edited) Penal jbt...stvarno penal. Edited February 15, 2021 by Jean-Luc Picard
WTID Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Ovo je trebalo da bude crveni za Bashama, nije uopste imao nameru da startuje na loptu.
Recommended Posts