Mindaugas Žukauskas Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 1 minute ago, John Coltrane said: Ako je Pep digao igru na viši nivo sa 20 bodova u odnosu na drugog, a to Liverpul ostvario 2 sezone kasnije, onda je sledeći "level" uzimanje titule bez špica. Može bez špica, al bez štopera ne može
ArleKino Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 Ćelavant rutinski otresao portugalskog šibicara. Čestitke Noelu i Liamu Gallagheru na tituli.
Mindaugas Žukauskas Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Kakav je penal čovek dunuo za Wolvese A taman sam mislio da se napucavanje u ruku više neće svirati ove sezone
John Coltrane Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 (edited) Zamisli “šta je Lindelof branio” a ovaj lik su stavio ruku preko očiju, najbukvalnije jebeno moguće!!!! Edited February 14, 2021 by John Coltrane 1
Mindaugas Žukauskas Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Lončarevićeva reakcija kod svakog gola je 'pobogu šta radi odbrambeni'...ne obraćaj pažnju 1
Bustin Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 12 minutes ago, John Coltrane said: Zamisli “šta je Lindelof branio” a ovaj lik su stavio ruku preko očiju, najbukvalnije jebeno moguće!!!! Igrate k'o balerine. Ovo je Lindelof morao da počisti. 2
John Coltrane Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 3 minutes ago, Bustin said: Igrate k'o balerine. Ovo je Lindelof morao da počisti. Lindelofa i autobus da počisti ne bih se bunio, njega mi je pun qrac. Ipak to ne znači da protivnički špic ima pravo da mu nabije prst u oko u cilju da stigne do lopte.
copkillah Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Nema veze, da i drugi vide kako se sudi Liverpulu Mada se Lindelof bezveze gradio, ne znam šta je očekivao, da ga protivnik pusti da primi loptu i onda da je na miru izbaci? Morao je da ide na izbijanje glavom. Faul je bio, ali je i Lindelof ispao glup.
John Coltrane Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 A ovo nije korner Zaigrala mečka i pred našim vratima
Bustin Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 7 minutes ago, John Coltrane said: Lindelofa i autobus da počisti ne bih se bunio, njega mi je pun qrac. Ipak to ne znači da protivnički špic ima pravo da mu nabije prst u oko u cilju da stigne do lopte. Slažem se, bilo je sasvim dovoljno osnova da se svira faul ali nekako nemam simpatije prema metiljavim branićima 1
John Coltrane Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 (edited) 2 minutes ago, Bustin said: Slažem se, bilo je sasvim dovoljno osnova da se svira faul ali nekako nemam simpatije prema metiljavim branićima Ma ko metiljav?! Edited February 14, 2021 by John Coltrane
Mindaugas Žukauskas Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 Mek Dominej je ispao proper pleja. Ajde nek je i Mou lansirao nekog mladog igrača konačno.
Recommended Posts