kipo Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 2 minutes ago, Weenie Pooh said: "Daleko od toga da je sve gotovo", lupetara Lončarević na minus deset "Tu je taj raspored, i liga šampiona, i sve ostalo što će se dešavati..." Tu je utakmica sa Junajtedom..
copkillah Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Alison je našao kada će da odigra najgoru utakmicu za klub, ali uklapa se u narativ sezone jbg
Pantelija jr Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Pogrešno sam se odrazio™... bili ste bolji i opasniji sve vrijeme, ali je li ovakvo gaženje rezultat toga što ste baš toliko bolji, ili je više do nas (naročito dva brainfarta Alisonova) - to ne znam...
Mindaugas Žukauskas Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Siti konačno prevazišao odlazak Artete. Čestitke na tituli.
Jean-Luc Picard Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 2 minutes ago, kipo said: Tu je utakmica sa Junajtedom.. Sa dva Junajteda moliću lepo...
Weenie Pooh Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 2 minutes ago, kipo said: Tu je utakmica sa Junajtedom.. Tu je potencijalni COVID-21 zbog kog bi mogla da se prekine sezona... nikad se ne zna, lopta je okrugla, ostanite uz Sport Klub... 1 1
Jean-Luc Picard Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 1 minute ago, Pantelija jr said: Pogrešno sam se odrazio™... bili ste bolji i opasniji sve vrijeme, ali je li ovakvo gaženje rezultat toga što ste baš toliko bolji, ili je više do nas (naročito dva brainfarta Alisonova) - to ne znam... Pazi ovako...do Vas je utoliko što ste lošiji, a do njih što su toliko bolji.
kipo Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 3 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Sa dva Junajteda moliću lepo... 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Tu je potencijalni COVID-21 zbog kog bi mogla da se prekine sezona... nikad se ne zna, lopta je okrugla, ostanite uz Sport Klub... 1
189- Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 chilwell se vratio, werner ce igrati nekog poluspica, zouma i dalje zbog nekog razloga ne dobija sansu, pulisic ni na klupi... morace mount da dobije
Pantelija jr Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 E da, zbogom titulo čestitke šitiju počinje borba za top 4
Baldrick S. Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Svako ko zna Klopa, trebalo bi da ga pozove odmah sada i da kaparise Alisona na loan od leta. Galatasaraj recimo, pa Union Berlin. Rezerve.
WTID Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 8 minutes ago, 189- said: chilwell se vratio, werner ce igrati nekog poluspica, zouma i dalje zbog nekog razloga ne dobija sansu, pulisic ni na klupi... morace mount da dobije Dajte im bar 3 komada
gone fishing Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 bazendžije jednostavno ne igraju sa istim žarom kao u 2 prethodne sezone, uprava a i trener i igrači su se zadovoljili što su uzeli titulu* prošle godine, ove sezone su prosuli već 29 bodova, u dve prethodne samo 32....
Pokojni Ruxin Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 (edited) ja sam se iskreno nadao da će klopara moći u isto rečenicu sa pepom malo duže od jedne sezone. šta ćemo sad kad dovedemo halanda dogodine? da se nadamo da neće brendana očurupati skroz pa eto kao neizvesnos? Edited February 7, 2021 by Pokojni Ruxin 1
Recommended Posts