renne Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Ladno je prešao na 3-4-3 od izmene, sa TAA kao trećim štoperom. Ja nemam reči za to što on radi.Ma ovo je precrtana dortmundova poslednja sezona jedan kroz jedan 1
Pokojni Ruxin Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 mala ljiga™ impotentno nasrće na najboljeg brazilskog golmana
Weenie Pooh Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 1 minute ago, renne said: Ma ovo je precrtana dortmundova poslednja sezona jedan kroz jedan Feelgood Fun Factory ima ograničen rok trajanja, jbg.
Jean-Luc Picard Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Dobar rezultat za nas što se borimo za ligu šampiona. 1
mozzer Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 2 minutes ago, copkillah said: Čestitke Pepu na tituli, zasluženo +1. Igraju najbolji i najlepsi fudbal. Najveci majstori. Nisam verovao na pocetku sezone da ce Pep ovako da slozi ekipu ali pravo je uzivanje gledati City u dtugom delu sezone 2 1
Pantelija jr Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Kako smo se raspali, ovo je urnebes... žao mi je što se i govance upisalo, ali jbg, ovakvom Liverpulu bih vjerovatno i ja dao gol. šiti objektivno bolji, mada je pitanje koji dio te boljosti je njihova zasluga, a koji naša...
Weenie Pooh Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 "Daleko od toga da je sve gotovo", lupetara Lončarević na minus deset "Tu je taj raspored, i liga šampiona, i sve ostalo što će se dešavati..." 1
Pokojni Ruxin Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Just now, Pantelija jr said: šiti objektivno bolji, mada je pitanje koji dio te boljosti je njihova zasluga, a koji naša... mislim da je otprilike do nas što smo dobili tipa 15 uzastopno, do vas što se promenio broj 1 repstacije brazila tako nekako
MiddleClass Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Ovo je opste rasulo. Mora Murinjo u Liverpul! 1
Recommended Posts