189- Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 26 minutes ago, Pantelija jr said: Je li ovo prvi put da je mala ljiga™ kapiten šitijevcima? zasto je ljiga
Pantelija jr Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Jedan od glupljih penala koje sam vidio, i to od igrača koji obično ne pravi gluposti... Sreća pa je duh mareza jak u gundoanu
Baldrick S. Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Pep postavio taktiku kao Brnli, da udara kontre, Klop kao Pep da davi loptu do 16.
radisa Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 3 minutes ago, renne said: Siti nema šut na gol Zato su napravili omaž™ super ćasi™... Malo li je?
renne Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Zato su napravilo omaž[emoji769] super ćasi[emoji769]... Malo li je? [emoji38]ol:
Pantelija jr Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 @189- subjektivno. meni je jako antipatičan. a objektivno je samo jedan od ogromnog broja (većine, bojim se) sportista koji bi uvijek potrčali za parama bez ikakvog osjećaja lojalnosti prema klubu koji im je dao priliku da postanu igrači
Pokojni Ruxin Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Just now, Pantelija jr said: @189- subjektivno. meni je jako antipatičan. a objektivno je samo jedan od ogromnog broja (većine, bojim se) sportista koji bi uvijek potrčali za parama bez ikakvog osjećaja lojalnosti prema klubu koji im je dao priliku da postanu igrači sterlingu je ovo šesta sezona u klubu u kojem je postao igrač, hvala na brizi 2
Weenie Pooh Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 1 minute ago, renne said: Kakva cirkus odbrana Nepodnošljivo. TAA i Fabinho repriziraju bravuru protiv Sterlinga iz prvog poluvremena, samo bez faula
Pokojni Ruxin Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 (edited) 5 minutes ago, Pantelija jr said: Malo govance nam se sprda sa odbranom aj prekini molim te. jeste ovaj pdf pojačano šabanski, ali nije loše imati malo mere na stranu što je glavni problem sa sterlingom što je ppp odavno presudio da ovaj ne zna ništa, pa se kao i obično histeriše najpre zbog toga što nam se mrska realnost meša u narativ Edited February 7, 2021 by Pokojni Ruxin 1
Recommended Posts