John Coltrane Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Pitalo Klopa otkud opet Fabinjo i Henderson na stoperima, aludirajući na Kabaka, a on uzvraća "pa Citi ne igra sa klasičnim špicem"
Mindaugas Žukauskas Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 36 minutes ago, John Coltrane said: Pitalo Klopa otkud opet Fabinjo i Henderson na stoperima, aludirajući na Kabaka, a on uzvraća "pa Citi ne igra sa klasičnim špicem" Udario veznjak na veznjaka
Pantelija jr Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Je li ovo prvi put da je mala ljiga™ kapiten šitijevcima?
John Coltrane Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 A Oliveru nisu javili da je start sa ledja žuti?!
Weenie Pooh Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Ja ga nisam ranije viđao sa trakom. Ovo čekanje greške od 1. minuta deluje kao da će se ispoštovati i Sekta i Brodžers najprijateljskijim rezulatom. Sa druge strane, Thiago počinje opasno da mi ide na penis ovim ranim žutim kartonima, možda je danas prilika da popase dupli.
Weenie Pooh Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Mahrez-style Ali šta je Fabinho hteo onom desnom nogom, nije mi jasno.
Mindaugas Žukauskas Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Tradicionalno pretvaranje™ građana na Enfildu
Recommended Posts