Mindaugas Žukauskas Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Pikford je valjda jedini golman kojeg možeš lobovati dok je na gol liniji
Weenie Pooh Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 4 minutes ago, renne said: bruno pickford olsen jebo te 2
ArleKino Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 44 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Pa vidio sam. Golman u petercu je nedodirljiv, uvek bilo. Gdje piše u pravilima, instrukcijama, ičemu da je OK da u petercu golman povuče rukama napadača i obori ga na pod?
Mindaugas Žukauskas Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 3 minutes ago, ArleKino said: Gdje piše u pravilima, instrukcijama, ičemu da je OK da u petercu golman povuče rukama napadača i obori ga na pod? Naravno da ne piše nigde. Ali prilično sam siguran da nije dozvoljeno nikakvo ometanje i blizak kontakt sa golmanom u petercu, i svedok sam da se takve situacije u 99% slučajeva karakterišu kao faul napadača. Čak i sve ovo da ostavimo na stranu, način na koji Lakazet pliva nakon svakog blažeg kontakta i povlačenja je blago rečeno sramotan. Pretvorio se u top dajvera lige.
copkillah Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Ovde će da pobedi onaj tim čiji golman bude bio manje loš
Jean-Luc Picard Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Quote David Moyes: "I don't think anyone in football or football management is convinced by the rulings we are involved in. When are the referees going to stand up and say this is not the correct way to referee games?"
Mindaugas Žukauskas Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 2 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Biće veoma interesantno ispratiti da li će sudijska komisija poništiti suspenziju za Součeka.
Recommended Posts