John Coltrane Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Za ljubitelje karme - Bednarek dao auto gol
copkillah Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 (edited) Taki edit: https://streamye.com/vcarq Edited February 6, 2021 by copkillah
Jean-Luc Picard Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Uživao sam u predavanju iz ekonomske istorije Lankašira od strane Vlade Novakovića tokom prenosa prvog poluvremena utakmice Burnley-Brighton.
Mindaugas Žukauskas Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 13 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Uživao sam u predavanju iz ekonomske istorije Lankašira od strane Vlade Novakovića tokom prenosa prvog poluvremena utakmice Burnley-Brighton. Zašto taj lik prenosi samo opskurne utakmice, uvek sam se pitao. A šatro je neki elitni komentator. Da li on insistira na tome, jer hipsteraj, ili ima neko kršten na tom SK pa je provalio da ovaj nije za široke narodne audijencije. Mada, malo tu ko jeste, pa ih opet puštaju u (v)etar.
John Coltrane Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zašto taj lik prenosi samo opskurne utakmice, uvek sam se pitao. A šatro je neki elitni komentator. Da li on insistira na tome, jer hipsteraj, ili ima neko kršten na tom SK pa je provalio da ovaj nije za široke narodne audijencije. Mada, malo tu ko jeste, pa ih opet puštaju u (v)etar. On je glavni i odgovorni tako da sam odlučuje. Sinoć je prenosio NEM žene
ArleKino Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 (edited) Znači, jebem im sve živo i mrtvo lopovsko. Ono Martinezovo na Lacazetteu nije penal i crveni karton nego faul Lacazettea. Ono Konsino na Saki nije crveni karton nego samo žuti. Traore uleti na slobodnjak i ne dobije žuti. Grealish je definitivno engleski Totti - govnar sa rajfom koji zna lopte i kojeg sudijska gamad posebno štiti. Edited February 6, 2021 by ArleKino 1
Mindaugas Žukauskas Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Ja ne znam da li je ijedan tim imao jadnija dva prva kapitena od Beljerina i Aube. Ovaj prvi zaboravio lopte ima već par godina, vegan, oblači se u nekakve roze pidžame, mlohav. Ovaj drugi zaboravio lopte ove godine, a inače kapiten može da bude samo u sakupljanju skupocenih lambordžinija, ima majndset jednog Lingarda. Al evo čitam i da nas kradu, biće da je to uzrok našeg kolapsa.
Jean-Luc Picard Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Ništa ne fali majndsetu jednog Lingarda....odskora
Mindaugas Žukauskas Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 11 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Ništa ne fali majndsetu jednog Lingarda....odskora Ma častio ga Emiliano sa dva zgoditka, bitno da je danas zaključao mrežu™
Jean-Luc Picard Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 (edited) Jebeni Dean. Kad gledaš sa svemirske stanice prvo vidiš da je bilo slučajno pa tek onda vidiš kineski zid, ali on mora da jede govna. Edit: sve u svemu loša utakmica, FUlam bolji, 0-0 imo ne valja ni jednima ni drugima. Edited February 6, 2021 by Jean-Luc Picard 2
Recommended Posts