Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted
Just now, J.R. Cash said:

Koliko Mojes kasni s izmenama, 

Ovo sam i ja primetio. 

Posted

Leži mu Birmingem, definitivno, na prošlom debiju na pozajmici je dao 4 gola.

Posted

Moyes je opet trener koji izgleda spreman za veliki klub, United je u borbi za titulu, Bale je u Spursima, Bayern je najjači u Evropi... Ko nas je ovo prebacio u 2013.godinu i zašto nema Michuovih golova?

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

"Nije lako Klopu da gleda sve ovo..."

Jadan čovek, ko li ga je doveo u situaciju da se početkom februara oslanja na jebenog Šaćirija, jebenog Čembrlena, i jebenog Origija da mu nešto iskreiraju? Igrače koji su bili zakucani za klupu od početka sezone?

Edited by Weenie Pooh
Posted

Liverpul večeras baš jedna velika nula. Jedino Kelehera mogu da istaknem kao nešto pozitivno.

• +1 2
Posted

Nula odbrana, jedna jaka pozitiva.

Posted

Potter u 4 dana preslišao Murinja i Klopa a sledi mu Rodžersara u kupu...

• +1 1
Posted
1 minute ago, copkillah said:

Delovao mi je sigurno

Ma nije bio loš, ali bukvalno se ničim nije istakao. Dobar je samo u poređenju sa ovih desetak bednika ispred njega.

Meni je apsolutno neshvatljivo da Klopp nije umeo da iskoristi Burna na LWB i Marcha na RWB. Umesto da pokušaju da pretrče bar neko od debala koje Brighton ima u odbrani, oni opet besomučno centriraju na postavljenu odbranu od koje se ni ne vide kepeci u crvenom. Trent sa centra terena, naravno, što da se zamara :isuse: I onda naravno, primaju gol tako što upravo njega lopta preleće da bi je vihorni krilni dvometraš Burn spustio na peterac!

Sa koliko bi izgubio da su igrali March levo i Lamptey desno, pet-nula?

Posted

Kao navijač LFC, imam da poručim zbogom tituli.Bilo je kratko, ali lepo.Do skorog viđenja.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Posted

Ne bas skorog. Svakih 30 godina. Neka kometa ce se preimenovati..

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Koja crna titula, borimo se za ligu sampiona

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...