Pokojni Ruxin Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 znam, ali dok za čelsi pretpostavljamo da su skroz naskroz beli, za nas je to dokazano na sudu. ne sprečava da histerišu kad god novine najavljuju ove naše prelazne roke od 600m koji se nekako nikad ne obisitine.
levi Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 (edited) gde se dede ona odbrana Shef Uniteda. ovo je bilo suviše lako Edited September 14, 2020 by levi
dragance Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 33 minutes ago, Pokojni Ruxin said: draganče ja sam mislio da si ti odustao kad si shvatio da pričaš napamet...pa ajmo opet, nije problem - koja je procedura™ tačno zajebana? jel istina da siti nije uopšte kažnjen zbog kršenja ffp-a nego zbog odbijanja da sarađuje sa uefom? jel istina da u naslovu cas-ovog saopštenja za javnost bukvalno piše Manchester City FC did not disguise equity funding as sponsorship contributions? da ili ne? Haha, nije dokazano jer nisu saradjivali. Da se radi o kriminalnoj proceduri padali bi nalozi za pretresanje i ćorka.
Pokojni Ruxin Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 nope, udahni duboko pa probaj opet. sarađivali su sa casom vrlo lijepo, prezentovali dokaze i sve to...nisu sarađivali sa uefom.
Bustin Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 2 hours ago, Pokojni Ruxin said: pa izgleda da i nije istina, samo prenosim šta se priča šta sa ffpom? zašto se to pitanje postavlja samo kad siti dovodi igrače, iako smo mi jedini na sudu dokazali da ga definitivno ne kršimo. šta je sa ffpom kad vi dovodite sancha od 120m? šta je sa ffpom kad čelsi ima prelazni rok kao ja na menadžeru? Sto Celzi? prodali smo igraca za 235M i kupujemo za 230. Posteno!
kipo Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 (edited) Mislim da je i Junajted zaradio te pare (nemam pojma iskreno). A da arapi, kroz svoj posrani klub-igracku, zaradjuju dovoljno da svake druge sezone Pepu mijenjaju kompletnu odbranu npr, stvarno ne vjerujem. Pare od posjete svakako nisu Edited September 14, 2020 by kipo
189- Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 kepa na golu, azpi na klupi, jorgi kapiten, rlc levo, puli i cho na klupi.
Pokojni Ruxin Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 (edited) 49 minutes ago, Bustin said: Sto Celzi? prodali smo igraca za 235M i kupujemo za 230. Posteno! eh svašta nešto je u vaše doba bilo pošteno duplo više od trećeg, ali tad je to bilo moralno ispravno jer nije postojao ffp. a nama ovde je pre svega vrlo stalo do LeGaLiTeTa... a i vlasnik vam je sa ispravnijeg podneblja, a i bilo je koju godinu ranije.....tako da su vaši gresi iz prošlosti davno oprošteni, boli vas uvo. a meni kipo i dalje spominje da platu 1 nasrija Edited September 14, 2020 by Pokojni Ruxin
kipo Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 (edited) 1 hour ago, levi said: gde se dede ona odbrana Shef Uniteda. ovo je bilo suviše lako Ne gledam utakmicu, ali mozda je do golmana.. 7 minutes ago, Pokojni Ruxin said: a meni kipo i dalje spominje da platu 1 nasrija I Adebajora.. Edited September 14, 2020 by kipo
Mindaugas Žukauskas Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 10 minutes ago, 189- said: kepa na golu, azpi na klupi, jorgi kapiten, rlc levo, puli i cho na klupi. A gde vidiš Pušilića na klupi?
levi Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 4 minutes ago, kipo said: Ne gledam utakmicu, ali mozda je do golmana.. nije
189- Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: A gde vidiš Pušilića na klupi? pa na tribini utripovao sam.
dragance Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 30 minutes ago, Pokojni Ruxin said: eh svašta nešto je u vaše doba bilo pošteno duplo više od trećeg, ali tad je to bilo moralno ispravno jer nije postojao ffp. a nama ovde je pre svega vrlo stalo do LeGaLiTeTa... a i vlasnik vam je sa ispravnijeg podneblja, a i bilo je koju godinu ranije.....tako da su vaši gresi iz prošlosti davno oprošteni, boli vas uvo. a meni kipo i dalje spominje da platu 1 nasrija A gde je tabela o prihodima? Man Utd kao akcionarsko društvo na berzi ima striktne kontrole finansija (“sox compliance”).
John Coltrane Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 52 minutes ago, kipo said: Mislim da je i Junajted zaradio te pare (nemam pojma iskreno). A da arapi, kroz svoj posrani klub-igracku, zaradjuju dovoljno da svake druge sezone Pepu mijenjaju kompletnu odbranu npr, stvarno ne vjerujem. Pare od posjete svakako nisu Možda je od osvajanja LŠ?! Oh wait... 1
Bustin Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 Čelzi je postavljen u 433 ali verujem da će ovo da bude 442 po imenima. Vrlo interesantno
Recommended Posts