Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

Ovde kod nas je to individualno. Taj cuveni Leeds me je uvek nervirao "nadrkanim" stavom. Kod Liverpoola me nije nervirao sam tim nikada, vec navijaci, kako originalni, tako i ovi u lokalu. Najveci smaraci u univerzumu (mozda i sire). City nije zanimljiv i dalje. Arsenal mi je ok.Chelsea me vec nervira, a posebno ne razumem sto vecina top igraca hrli kod njih.

Edited by Miljenko

• Author
6 minutes ago, copkillah said:

Tako je, igralo se u Holandiji. Isto je i Lester tražio od CZ i to je bio prvi i poslednji put da sam svim srcem navijao za komšije, da izbace te klošare :D 

Zato je 2003-04 bila zadnja dobra sezona Premiershipa - i Leeds i Leicester otišli u podrum.

46 minutes ago, 189- said:

najjace mi je kada mi srbi koji navijamo za strane timove preuzmemo i njihov rivalitet od pre 120 godina 

Ne možeš se odupreti utisku :fantom:

Meni je npr najodvratniji Arsenal, verovatno zato što je SAFovo rivalstvo bilo najveće upravo sa Vengerovim Arsenalom. 

39 minutes ago, Miljenko said:

...

Chelsea me vec nervira, a posebno ne razumem sto vecina top igraca hrli kod njih.

Pa vole trofeje... 

A pomaze i to sto im je vlasnik kluba car u svakom smislu te reci, pa kad vide koliko on potrosi za jedan rucak, znaju da i oni nece ostati gladni pored njega :happy:

aznanDN.jpg

Dva kristal rosea magnum, pa ovo nije bio ručak nego orgija. 

Svakako bih uzeo Romana pre ovih američkih smradova

Pomaže, slažem se. U međuvremenu, napravio je zdrav tim sa jakom i uspešnom akademijom. Prosle godine Azar i Morata su otišli i od tih para kupljeni Ziješ, Verner, Čiluel a ako Bog da, Haverc i neki golman sa rukama. Da budem precizan, Azar i Morata pokrivaju 2/3 računa. A jos će naći Marina para kroz prodaju Mićija, Zapakoste, Emersona, Barklija, Mouzesa... 

Sledeće sezone napadamo drugo mesto.

4 hours ago, Бруклинский said:

A pomaze i to sto im je vlasnik kluba car u svakom smislu te reci, pa kad vide koliko on potrosi za jedan rucak, znaju da i oni nece ostati gladni pored njega :happy:

aznanDN.jpg

e stvarno si estrada :D 

Glede rivalstava, Mančester-Liverpul je najprecenjenije i u ENG a i šire. Loš fudbal, putevi ka vrhu im se uvez mimoilaze.. Za ovih 30 godina (više od toga niko ionako ne pamti) najveća stvar između njih bio je Suarezov rasizam prema Evri :fantom: 

Kako misliš putevi ka vrhu, Liverpul je to imao u jednini, nije neki repstativan uzorak

Mislim i na Ligu Šampiona, donekle i finala FA kupa. Šta, navijačima je bitna samo PL a nisu im se urezali u pamćenje dueli Čelsija i Lpula par godina zaredom u finišu CL?

Edited by dillinger

Nama u Arsenalu je iskreno najbitniji FA Cup, zato tako revnosno skupljamo recke kako bi bili prvi tim sa 20 takvih pehara :fantom:

...i na tom putu desi se neki Majkl Oven u Kardifu i mala žal traje godinama:) 

Da se vratim na prvobitnu tezu, između Lpula i UTD čak ni toga nema.

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kako misliš putevi ka vrhu, Liverpul je to imao u jednini, nije neki repstativan uzorak

Imao je i Mančester...samo je mnogo dugo trajao.

...

Edited by cvrlle

Guest
This topic is now closed to further replies.