čekmeže Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Englesko suđenje...meni je izgledalo kao da se Marsijal bacio.
Baldrick S. Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Rekoh ja, taman 9:0 kao onomad. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
kipo Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Tri boda su odlicni a ostalo manje vise. Dobio bi ovo Junajted sa 2-3 razlike i da su bili kompletni, ovako dobro za gol razliku
pantelia Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 2 hours ago, renne said: sad tek nećemo dati gol, ne znamo protiv bunkera nikada i nikako Da ostane zabelezeno 😁
copkillah Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Sad sam video Marsijalov dajv i crveni Bednareku Klasični inbredi™
radisa Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 3 hours ago, renne said: sad tek nećemo dati gol, ne znamo protiv bunkera nikada i nikako Sad ćitam topik, a znam rezultat... 2
renne Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 7 hours ago, radisa said: Sad ćitam topik, a znam rezultat... a jebi ga, u tom trenutku je tako izgledalo
čekmeže Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Povodom sinoćnih penala i crvenih jer se ne ide na loptu dobar komentar juče u MOTD - startuješ na loptu, odneseš i loptu i igrača, faul, penal i žuti. I još jedno pitanje, kako onaj faul nad Kavanijem nije bio penal kada je start na nogu koja je na liniji 16.
dragance Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 10 minutes ago, copkillah said: na svako pitanje u vezi sa suđenjem u PL, odgovor je uvek isti: inbredi™ Vidim da ti je prešlo u naviku, a izraz je zaista govnarski. Lepo bih te zamolio da prestaneš sa korišćenjem istog. 4
copkillah Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 8 minutes ago, dragance said: Vidim da ti je prešlo u naviku, a izraz je zaista govnarski. Lepo bih te zamolio da prestaneš sa korišćenjem istog. Ja se samo bavim činjenicama 2 minutes ago, WTID said: Podržavam ovo, ali obiće im se o glavu kao i Klopu, kao svaki put kada je pričao o nekompetentnosti sudija
Recommended Posts