dragance Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Cela familija moje bibše je iz i iz okoline Prestona. Naravno, većina njih navija za Preston (kao i za Utd), ostatak je iz Salforda gde je Utd religija. Ben je, po njima, obećavajući i odličan igrač.
valter Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 šampionski ples bazenaHvala na lepim željama, ali ću ponoviti ono što sam već pisao.Mi smo našu šansu za titulu izgubili, nije kukanje, nije jinxovanje (valjda može ovako), u nizu utakmica bez datog gola, uz pokoju u kojoj smo glupo odigrali nerešeno.Vidi šta radi City, i mi sada da se nečemu nadamo.Možda, ali možda, da ih dobijemo, pa da oni onda padnu.Što se nažalost jako teško može desiti.Nada umire poslednja.Ako osvojimo, uzećemo samo sa bodom više [emoji23]Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Bogotac Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Los jinx,Siti ne igra nista posebno,a sledi im paklen raspored u narednih 6 kola.
WTID Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Navodno i Caleta - Car treba da predje na Enfield, nije lose za nekoga ko nema novac za pojacanja. Ovde treba umetnui video Vucica koji kaze "ljudi nasli smo jos para"
copkillah Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Dogorelo je, posle povrede Matipa neko je MORAO da se kupi ako hoćeš da se boriš za titulu. Realno je dogorelo i pre povrede Matipa, ali sad je baš baš dogorelo
čekmeže Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Jbt, taman smo se rešili 1 ustaše kad evo ga drugi...
copkillah Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 41 minutes ago, čekmeže said: Jbt, taman smo se rešili 1 ustaše kad evo ga drugi... evo ja sam upravo konsultovao mog omiljenog ustašu, bivšeg fudbalera i on kaže da Ćaleta-Car drži odbranu OM i da ima njegov dres od prve utakmice za reprezentaciju - meni dovoljno!
čekmeže Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Dobro to što igra u repki, nego jel zna pevati domoljubne, to je pitanje...gde nam je poručnik uopšte?
WTID Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Ozan Kabak.se takodje pominje kao pojacanje na Enfildu.
copkillah Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Kaže, ima advokaticu pored sebe koja bi u London a ne u Liverpul
WTID Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 Gde da ide u Livepul, u roku od odmah bi jojnestao stereo uredjaj iz kola...
ArleKino Posted February 1, 2021 Author Posted February 1, 2021 3 minutes ago, copkillah said: Kaže, ima advokaticu pored sebe koja bi u London a ne u Liverpul Pa dobro, nek' živi u Londonu i putuje na treninge i utakmice u Liverpool. Kako biste mu prevodili prezime na pulđanskim forumima? Father's Emperor?
Recommended Posts