Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

Cela familija moje bibše je iz i iz okoline Prestona. Naravno, većina njih navija za Preston (kao i za Utd), ostatak je iz Salforda gde je Utd religija. Ben je, po njima, obećavajući i odličan igrač.

šampionski ples bazena
Hvala na lepim željama, ali ću ponoviti ono što sam već pisao.Mi smo našu šansu za titulu izgubili, nije kukanje, nije jinxovanje (valjda može ovako), u nizu utakmica bez datog gola, uz pokoju u kojoj smo glupo odigrali nerešeno.Vidi šta radi City, i mi sada da se nečemu nadamo.Možda, ali možda, da ih dobijemo, pa da oni onda padnu.Što se nažalost jako teško može desiti.Nada umire poslednja.Ako osvojimo, uzećemo samo sa bodom više [emoji23]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Los jinx,Siti ne igra nista posebno,a sledi im paklen raspored u narednih 6 kola.

Navodno i Caleta - Car treba da predje na Enfield, nije lose za nekoga ko nema novac za pojacanja. 

Ovde treba umetnui video Vucica koji kaze "ljudi nasli smo jos para":rolleyes:

Dogorelo je, posle povrede Matipa neko je MORAO da se kupi ako hoćeš da se boriš za titulu. Realno je dogorelo i pre povrede Matipa, ali sad je baš baš dogorelo :D

Jbt, taman smo se rešili 1 ustaše kad evo ga drugi...

41 minutes ago, čekmeže said:

Jbt, taman smo se rešili 1 ustaše kad evo ga drugi...

evo ja sam upravo konsultovao mog omiljenog ustašu, bivšeg fudbalera i on kaže da Ćaleta-Car drži odbranu OM i da ima njegov dres od prve utakmice za reprezentaciju - meni dovoljno!

Dobro to što igra u repki, nego jel zna pevati domoljubne, to je pitanje...gde nam je poručnik uopšte?

Screenshot_20210201-111333_Facebook.jpg

Screenshot_20210201-111302_Facebook.jpg

Edited by renne

Ozan Kabak.se takodje pominje kao pojacanje na Enfildu.

Kaže, ima advokaticu pored sebe koja bi u London a ne u Liverpul :lol:

Šta bi odjednom?

Gde da ide u Livepul, u roku od odmah bi jojnestao stereo uredjaj iz kola...

Just now, dragance said:

Šta bi odjednom?

• Author
3 minutes ago, copkillah said:

Kaže, ima advokaticu pored sebe koja bi u London a ne u Liverpul :lol:

Pa dobro, nek' živi u Londonu i putuje na treninge i utakmice u Liverpool. :D

Kako biste mu prevodili prezime na pulđanskim forumima? Father's Emperor?

Guest
This topic is now closed to further replies.