Pokojni Ruxin Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 (edited) 1 hour ago, ArleKino said: Meni je inače superkul kako se Viško maltene izvinjava što mora pohvaliti Shaqirija. eh makar ga pohvali, za razliku od ppp-u koji se pravi da švicarac ne postoji kad god napravi nešto da valja Edited January 31, 2021 by Pokojni Ruxin
Weenie Pooh Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 6 minutes ago, WTID said: Da, Callum Paterson. E ako ga je taj uništio, onda ne znam čemu se nadaju
WTID Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 2 minutes ago, Weenie Pooh said: E ako ga je taj uništio, onda ne znam čemu se nadaju On je zivotinja, stalno ga je vukao u kontakt i tu malo ko u Champiosnhipu ima sanse protiv njega. Igrac za rotaciju, a i ima od koga da uci u Liverpoolu siguran sam.
Baldrick S. Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Za koju crnu rotaciju? Nama je u odbrani rotacija rotacije [emoji1787]Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
WTID Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Evo vam nesto vise o novom pojacanju na nizu ispod. Ocigledno Celtic je bio blizu dogovora sa njim. 1
Mercuzzio Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Mourinho iskusno pokušava da izvuče neke pare za pojačanja od Levy-ja pred deadline day
Baldrick S. Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Evo vam nesto vise o novom pojacanju na nizu ispod. Ocigledno Celtic je bio blizu dogovora sa njim. U stvari su svi začuđeni odakle ovaj lik u priči sa Liverpulom. Hajd da se nadamo najboljem, Edwards i Klop greše onako, sporadično. Najgore od svega je što mi je dobar drug die hard Prestonov navijač, englez i jedno vreme čak i radio u klubu i već 3 sata razmišljam da ga cimam al hajd, neka. Da se iznenadim. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
WTID Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Sto razmisljas? Cimaj ga naravno. Ja se ne stidim da cimam moje kontakte kad je nesto vezano za Wednesday u pitanju Juce nije delovao impresivno, ali opet kazem igrao je protiv Patersona koji je fizicki mnogo jaci od njega, a po analizama koje mogu da vidim pominjese da ume igrati fudbala.
Baldrick S. Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 (edited) Sto da cimam lika, kad slutim da ce u drugoj utakmici koju igra da se povredi i bude povredjen barem 6 meseci. Prekinuli smo kletvu, osvojili ligu ali nas karma opasno zajebava. E: U stvari, u situaciji kad te povezuju sa Mustafijem bolje i Ben Davis sa Aliexpresa nego on. Mada, i dalje se spekulise za obojicu Edited January 31, 2021 by Zlurad 2
Recommended Posts